- 683
- 365
- 63
Evet arkadaşlar bugun doğum günüm kutlayan arkadaşlara özel içimden geldi hepimiz zor günlerden geçiyoruz benle beraber bazı arkadaşlarım da mutlu olsun istiyorum
Doğum günün kutlu olsunEvet arkadaşlar bugun doğum günüm kutlayan arkadaşlara özel içimden geldi hepimiz zor günlerden geçiyoruz benle beraber bazı arkadaşlarım da mutlu olsun istiyorum
Kutlu olsun kqrdeşim nice mutlu yıllara1936470314Evet arkadaşlar bugun doğum günüm kutlayan arkadaşlara özel içimden geldi hepimiz zor günlerden geçiyoruz benle beraber bazı arkadaşlarım da mutlu olsun istiyorum
doğum günün kutlu olsun dostKardes 20 subat mi benimde ama kimse daha kutlamadi kariyer.net haricinde dogum gunun kutlu olsun....
Benimde öyle kardeşimKardes 20 subat mi benimde ama kimse daha kutlamadi kariyer.net haricinde dogum gunun kutlu olsun....
Tskler her gecen sene hersey dahada kotu oluyo umarim diger arkadasin oyle degildir. Ama belli yastan sonra insan dogum gununde daha duygusal ve kotu hissediyo.....doğum günün kutlu olsun dost
Teşekkürler admin hep birlikte inşallahdoğum günün kutlu olsun dost
Kaçırdim 6 inci oldumEvet arkadaşlar bugun doğum günüm kutlayan arkadaşlara özel içimden geldi hepimiz zor günlerden geçiyoruz benle beraber bazı arkadaşlarım da mutlu olsun istiyorum
Allah sağlık mutluluk versin bir ömür tekrardan nice mutlu yillaraEvet arkadaşlar bugun doğum günüm kutlayan arkadaşlara özel içimden geldi hepimiz zor günlerden geçiyoruz benle beraber bazı arkadaşlarım da mutlu olsun istiyorum