- 71,302
- 43,839
- 113
bu maçları aynı anda takip eden olursa haber ver takip cihazı olarak işe başlasın.Herhangi bi ödül vaat etmiyorum dardayım fakat yalandan 30 dk da 1 değil gerçekten takip eden olursa 1 Kişiye ulaşırım.
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 421076
4 seneye yakn süredir yapıyoruz bu söylediğini dostumbu maçları aynı anda takip eden olursa haber ver takip cihazı olarak işe başlasın.
kanka arada biz de yapıyoruz da tek maç falan takip oluyor 3 maç inanılmaz olur4 seneye yakn süredir yapıyoruz bu söylediğini dostum
Ya takip dediğim sinerji işte pozitif basmak, ayakdaş olmak babındakanka arada biz de yapıyoruz da tek maç falan takip oluyor 3 maç inanılmaz olur
8 den sonra sendeyom ozyegenimHerhangi bi ödül vaat etmiyorum dardayım fakat yalandan 30 dk da 1 değil gerçekten takip eden olursa 1 Kişiye ulaşırım.
Bol şanslar
Leoparlıyı giydim bekliyorum dayım8 den sonra sendeyom ozyegenim
Sağol canobol şans @dost
Cift bantli kenarlari dantelli olani giyeydin herkese siparis ettim yakinda alirlarLeoparlıyı giydim bekliyorum dayım
Sen cansın dost umarım bugün 2.kez ulaşırız sana
😂😂😂😂Cift bantli kenarlari dantelli olani giyeydin herkese siparis ettim yakinda alirlar
Unisex modellerimiz revaçtadir.maclar 10 da guzel
😂😂😂😂Unisex modellerimiz revaçtadir.maclar 10 da guzel
Bol şanslar 🙏Herhangi bi ödül vaat etmiyorum dardayım fakat yalandan 30 dk da 1 değil gerçekten takip eden olursa 1 Kişiye ulaşırım.
Bol şanslar
Evet0*4 başladı