- 6,137
- 5,178
- 113
Ben futbolda üst bahsi almaya tövbeliydim boşuna değilmiş demek
Canımız sağolsun dost o gün bugün değilmiş diyecezYok ya diyecek söz yon ambakoyauımm
Kuran çarpsın gözlerim doldu ya Allah bin brlamı versin ki karttaki 270le bakışıyorum şuanUlan ilk maclardan yatsaymis keske. Sonuna kadar gelip boyle olnasi kotu
Demin almadım dedin ya çaprazAllahtan çapraz aldık biraz olsun kâr olacak şu diğer maö bitse
Olsun kar aldik de önüne bak. Alistik boylr yatmaktan. Lanet olsun artikAllahtan çapraz aldık biraz olsun kâr olacak şu diğer maö bitse
Hayır ya aldım dedim reis egt oynadım 1500 kar bırakıyor 2300 yerine dedim 1400 tl çapraz için para attım 600 daha attım o 600ü basamadımDemin almadım dedin ya çapraz
Baskete dön baskete.O kadar rahatlayacaktım ki 2 maçtan yaktılar ulan güzelim kupon o eblatları
Sağlık olsun dost. Bir gün sağlam vuracaksinO kadar rahatlayacaktım ki 2 maçtan yaktılar ulan güzelim kupon o eblatları
Reis her gece basket oynuyorum ya bu xxl böyle 2 kez bildim 2 kez de 20de 18 falan yaptık şimdi de 18dw 16 can sıkıcıBaskete dön baskete.
Demin içimden geçtiler kahpeler 10 dk 12 sayı attı😁Baskete dön baskete.
Sıkma canını dost yakındır wonlayacagimiz günlerO kadar rahatlayacaktım ki 2 maçtan yaktılar ulan güzelim kupon o eblatları
Napsak yazitura mi oynasak awDemin içimden geçtiler kahpeler 10 dk 12 sayı attı😁
Yok bu kupondan sonra basket canlidan avustralya yeni zelanda kovala demek istedim. Genisnkupon gitmez bugun dahaReis her gece basket oynuyorum ya bu xxl böyle 2 kez bildim 2 kez de 20de 18 falan yaptık şimdi de 18dw 16 can sıkıcı