- 71,312
- 43,851
- 113
Kafam çok bozuk dün 17 k kaybettim biraz vakit öldürelim sweet bonanza dede prenses vs. dışında oyun önerisine açığım.
Bol şanslar
Bol şanslar
bol şans gecmıs olsunKafam çok bozuk dün 17 k kaybettim biraz vakit öldürelim sweet bonanza dede prenses vs. dışında oyun önerisine açığım.
Bol şanslar
slot oynamadıgım ıcın bılmıyorum umarım tutarKafam çok bozuk dün 17 k kaybettim biraz vakit öldürelim sweet bonanza dede prenses vs. dışında oyun önerisine açığım.
Bol şanslar
önerim slot oynama dost oyhnayacaksan vbette oyna bari ftnde turnuva kazancı gelsinKafam çok bozuk dün 17 k kaybettim biraz vakit öldürelim sweet bonanza dede prenses vs. dışında oyun önerisine açığım.
Bol şanslar
Vbette bakiye sıfırlama gibi olaylar çok oluyo kral bundan sonra sadece atlasbette oynayacağım sabaha karşı 12bin çektim oradan ama nafile toplam yatırım 17 könerim slot oynama dost oyhnayacaksan vbette oyna bari ftnde turnuva kazancı gelsin
sende haklısın ama kaybedersen bile en azından turnuva kazancı gelirdi iyiVbette bakiye sıfırlama gibi olaylar çok oluyo kral bundan sonra sadece atlasbette oynayacağım sabaha karşı 12bin çektim oradan ama nafile toplam yatırım 17 k
900le 13k çektim abi geçen hafta şans bu işler bi 24 betten oyuna girmeye bakar900 le sinek ilacı alsan 2 gün sinek öldüremezsin kardesım slotta öperler vur 32 cevreye tek Spin
Ancient Egypt Classic
Cok vermez ama senden de yemez
Ancient Egypt Classic
Cok vermez ama senden de yemez
O iş 6 ayda 1 olur slota 10 kere para at 1 tanesi 2 katına çıkmaz900le 13k çektim abi geçen hafta şans bu işler bi 24 betten oyuna girmeye bakar
popok huga chaga 1 2 tane düşük betten satın al sonra yüksektenOyun önerisi yok sanırım
Abi kuranı kerim çarpsın bu ayın daha yarısındayım slota attığım para 30 bindir 70 80 bin çekim var, hepsini piabella gibi saçma sapan siteler atıp kaybettim gerizekalıyımO iş 6 ayda 1 olur slota 10 kere para at 1 tanesi 2 katına çıkmaz
big bass bonanzaOyun önerisi yok sanırım
balıkcı oynaAbi kuranı kerim çarpsın bu ayın daha yarısındayım slota attığım para 30 bindir 70 80 bin çekim var, hepsini piabella gibi saçma sapan siteler atıp kaybettim gerizekalıyım