Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dosya Hakkında

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,831
2,963
113
Arkadaşlar bana böyle bir SMS geldi anlamadım e devlete de baktım herhangi bir dosyam yok nedir bu acaba telefon numarasını da aradım İngilizce otomatik mesaj çıkıyor daha önce başına gelen varmı.

YENIMARMARA

Sn #AD# 7258.Sayili ceza dosyanizin son gunudur. Adli onay surecindedir. Magdur olmamak icin arayiniz. Yeni M. Hukuk : 02169900711
YENIMARMARA RED yaz 4609 a gonder B251

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,815
2,992
113
+905346864096 bu numarayla aranan oldumu avukat olduğunu söyledi bende 3 milyon borç var sirani bekle dedim kapattim pire gibi çoğaldı bu konuklarım her taraftan arama mesaj geliyor.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,172
113
Kim ararsa arasın itibar etmeyin tek yapmanız gereken e devlete girip icra dosyanız varmı yokmu bakmam var ise uyap portaldan girip ilgili avukatlık bürosunu not alın sadece o büro aradığında görüşün . Eğerki ilgili büro görüşmelerimiz kayıt altına alınıyor diye başlıyorsa sakın küfür hakaret etmeyin ve ödemeyecem alamazsınız yedim prayı gibi artislikler yapmayın olumlu konuşun tarih vermeyin kapatın telefonu .

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,172
113
Kim ararsa arasın itibar etmeyin tek yapmanız gereken e devlete girip icra dosyanız varmı yokmu bakmam var ise uyap portaldan girip ilgili avukatlık bürosunu not alın sadece o büro aradığında görüşün . Eğerki ilgili büro görüşmelerimiz kayıt altına alınıyor diye başlıyorsa sakın küfür hakaret etmeyin ve ödemeyecem alamazsınız yedim prayı gibi artislikler yapmayın olumlu konuşun tarih vermeyin kapatın telefonu .
Gerçek borçlu olduğunuz büro ile ters düşerseniz evinize icra yollar bankalara alacağı olduğuna istinaden yazı gönderip paralara tedbir koydurur uğraştırır yani sizi ben bir büro ile bu şekilde zıtlaştım resmen adam fantazi yaptı benim ile maaş hesabım var diye yazıngönderdim bankalara tedbir koydurdular eve yazı gönderdiler bu yaptıkları her işlem ücretli ve dosyanıza işleniyor yani gelen yazıya bile ücretini sizden dosya kapatılırken isteniyor onyüzden fazla gaza gelip artislik yapmayın pozitif olun maaş hesabım daki parayı bile servest bırakmları için icra dairesine maaş hesabım oldupuna dair yazı götürdüm onlar sonra işlem yaptı yazıyı bankaya götürdüm banka ramam deyip haftalar sonra hesabı serbest bıraktı akıllı olun pozitif konuşun

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,831
2,963
113
Şimdi dolandırıcı mı bu yani hiç aramayayım degilmi

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
985
113
Hukuk bürosundan cumartesi günü SMS geliyor. Aw evlatları ya

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Arkadaşlar bana böyle bir SMS geldi anlamadım e devlete de baktım herhangi bir dosyam yok nedir bu acaba telefon numarasını da aradım İngilizce otomatik mesaj çıkıyor daha önce başına gelen varmı.

YENIMARMARA

Sn #AD# 7258.Sayili ceza dosyanizin son gunudur. Adli onay surecindedir. Magdur olmamak icin arayiniz. Yeni M. Hukuk : 02169900711
YENIMARMARA RED yaz 4609 a gonder B251
Banada geldi kanka bugün cumartesi her yer kapalı icra dairesi yalan

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Yahu kardeşim günde 5 kez konu açılıyor dolandırıcı bunlar e devlette görünmüyorsa küfür et kapat

barisoztas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
53
28
bana da ayni mesaj geldi ayni dosya numarasi yalan yani bosver takma zaten bildiğim kadarıyla böyle bir dosyan olsa avukat mesaj atmaz seni aramaz direk eve tebligat gelir tebligat olmadan hiçbir islem yapamaz tebligat geldikten sonra avukatla iletisime geçersin yada avukat seninle iletisime geçer

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Bunu egebet sitesi yapıyor bunu bakın yeni açılmış site 6 ay lik

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi