Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dükkan Fikri

caglar0935

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
8
3
Sakın dükkan falan açma kardeşim hele bu paralara hiç açma
Dükkan kirası,vergiler, işçi maaşı, işçi sigortası, bağkur bunları çıkaracak ve üstüne sana kâr bırakacak bir iş kuramazsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,735
47,688
113
Sakın dükkan falan açma kardeşim hele bu paralara hiç açma
Dükkan kirası,vergiler, işçi maaşı, işçi sigortası, bağkur bunları çıkaracak ve üstüne sana kâr bırakacak bir iş kuramazsin
Ne yapicak ömrü boyunca calisicakmi adam?bı yerden sonra hayata atılmak zorunda çalışarak hiç bı bok yapamaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,735
47,688
113
O zaman dünyadaki herkes iş kursun ne anlatiyon dayı
Yazdıklarımdan nasıl böyle bir anlam çıkardın
Risk almazsan kazanamadin kimisinin tuzu kurudur babasından ev arsa kalmıştır çalışarak hayatını dvm ettirebilir yada eşi çalışıyordur 2si 1 olup bisiler yapabilir bu devirde tek çalışarak hiç bişey yapamazsin kardeş evine bile bakamazsin.imkan varsa bı iş kurma denemesi gerekir.o zaman sana kalırsa hiç kimsede iş kurmasin ee kim kime iş vericek o zaman?sen ne anlatıyor dayi

caglar0935

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
8
3
Risk almazsan kazanamadin kimisinin tuzu kurudur babasından ev arsa kalmıştır çalışarak hayatını dvm ettirebilir yada eşi çalışıyordur 2si 1 olup bisiler yapabilir bu devirde tek çalışarak hiç bişey yapamazsin kardeş evine bile bakamazsin.imkan varsa bı iş kurma denemesi gerekir.o zaman sana kalırsa hiç kimsede iş kurmasin ee kim kime iş vericek o zaman?sen ne anlatıyor dayi
Ben güncel olarak isletmeciyim şuan açma diyorum dolar 20ye inerse açsın o zaman risk alabilir yoksa eski işinden kazandigi 20-30 bini mumla arar

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,413
1,918
113
Ben güncel olarak isletmeciyim şuan açma diyorum dolar 20ye inerse açsın o zaman risk alabilir yoksa eski işinden kazandigi 20-30 bini mumla arar
Büyük ölçekli 15 20 kisinin çalışacağı bi yer düşünmüyorum zaten max 3 kişi yapilacak biyer düşünüyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,735
47,688
113
En güzel cvp bu bence bütçe sine de uygun tutrurursa deli para var sabahları paket servise yetişemez zamanlada ekstra yiyecekler koyar menüsüne günde 2000 tane tost satan 4 e 4 bir dükkan biliyorum
Bro günde 2000 tost ne demek yahu 10 saat çalışıyorsa bunun belkide 3.4 saati yatisla geçiyordur hadi diyelim ki her saat full dükkan saatte 200 dkda 3 4 tost çıkması lazım 1 dkda 3 4 tostu nasıl cikartiyormus o adamlar 5 6 tane tost makinesini varmı 4e4 dükkanda.pek aklım almadı bu isi