Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Yardımlar Hakkında (Başvurular Onaylanmış)

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,403
768
113
Arkadaşlar sosyal yardımlar onaylanmaya başlamış. Sosyal yardım başvuru hizmetinde veya sosyal yardım bilgileri sorgulama kısmından başvurunuzun neticesine bakabilirsiniz.

Bende başvuru kabul edildi yazıyor. Ortalama 75 gün falan bekledim Aile destekleri ne zaman yatar hesaplara bilen varmı?

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Arkadaşlar sosyal yardımlar onaylanmaya başlamış. Sosyal yardım başvuru hizmetinde veya sosyal yardım bilgileri sorgulama kısmından başvurunuzun neticesine bakabilirsiniz.

Bende başvuru kabul edildi yazıyor. Ortalama 75 gün falan bekledim Aile destekleri ne zaman yatar hesaplara bilen varmı?
Benim bekliyor hala 3 ay oldu nerdeyse

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,172
113
Aile desteği her ayın ilk 10 günü içinde yatıyor rakam 800 ile 1200 arası değişiyor . Doğalgaz yardımıda oluyor oda e devlette doğalgaz yaz ptt sayfası öıkar oradaki rakam kadar faturanı ödüyorsun misal bana 620 tl yatmış kış için 2 faturada bitti para elektrik desteğide onaylanınca ptt ye gidip ödeme yapıyorsun faturana indirim yapıyorlar . Aile destek ödeme si diyelim 12. Ayın herhangibir gününde kabul edilmişse takip eden ayın ilk 10 gününde yatıyor o yüzden ay içşnde girip neden hala yatmadı ya diyip günde 10 kez ekrana bakmayın dostlatir . Fakirim ordan biliyom

kartalite1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
608
93
Aile desteği her ayın ilk 10 günü içinde yatıyor rakam 800 ile 1200 arası değişiyor . Doğalgaz yardımıda oluyor oda e devlette doğalgaz yaz ptt sayfası öıkar oradaki rakam kadar faturanı ödüyorsun misal bana 620 tl yatmış kış için 2 faturada bitti para elektrik desteğide onaylanınca ptt ye gidip ödeme yapıyorsun faturana indirim yapıyorlar . Aile destek ödeme si diyelim 12. Ayın herhangibir gününde kabul edilmişse takip eden ayın ilk 10 gününde yatıyor o yüzden ay içşnde girip neden hala yatmadı ya diyip günde 10 kez ekrana bakmayın dostlatir . Fakirim ordan biliyom
Benimde doğalgaz destegide normalide 2 basvuru kabul edildi oldu umarim onumuzdeki aydan itibaren alirim

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,403
768
113
Bakan Derya Yanık Açıklama Yaptı 4-5 Saat Önce Yılbaşından Önce Hesaplara Yatabilir Yardımlar Bilginiz Olsun.

SFENKS

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
128
43

yandaş ya da gençlik kollarına üye değiliz.. 3 yıldır değerlendiriliyor..

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,172
113
Siyasete gerek yok dostlar yandaşlığa bakmıyprlar bende akp li değilim resmi olarak geliriniz düşükse hemen ilgileniliyor

Harun6464

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
67
28
Aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatacakmış galiba