- 37
- 4
- 8
100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
Hani yokya100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
Kim ekliyor eklenmemiş100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
Wp den yazmışlar buna böyle bı şey yokmus100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
Bekle ekleniyor sıraya göreBonus al'a tıkladım ama eklenmedi bir şey
Bana hala eklenmedi. Arada tekrar tıklıyorum yeniden başvuru alıyor ama eklemiyor, anlamadım.Bonus al a tıkla bekle ekleniyor 100 TL nakit
Bonus al a tıkla bekle ekleniyor 300 yap çek bukadar oran şartı 1.30Wp den yazmışlar buna böyle bı şey yokmus
Canlı destege yaz 100 nakit bonusu aynı burda anlattigin gibi anlat o ekliyor ama anlat sorunu böyle bir hata aliyor diye o hemen ekliyorBana hala eklenmedi. Arada tekrar tıklıyorum yeniden başvuru alıyor ama eklemiyor, anlamadım.
3 saat oldu daha eklenmedi hani nerde100 TL nakit ekliyo hiç bı şart yok 300 yap çek papara payfix farketmez her yöntemle cekebiliyorsunuz
Bunların ödemesi atlasbetin herkese 250tl eklemesi kadar imkansız kanka 🤣🤣Bakalım ödeme yapicaklar mi göreceğiz 😂 çekim talebi verdim
Ben çektim 20 gün oldu şimdi Multi açtım bakalım talep verdim daha eklenmediBunların ödemesi atlasbetin herkese 250tl eklemesi kadar imkansız kanka 🤣🤣