şuan para lazım acaba gitsem vermezlermionu bilmem fakat seneye 25k olacak diyorlar almaya bak bence
Parayı Türkiye'ye yapıştırman yok muarkadaşlar ben 20 gün önce ehliyete yazıldım 11bin verdim toplam ama evrak vermedim daha acaba gitsem desem vazgeçtim parayı alabiliyomuyum varsa yazabilirmi acaba sonuçta benim param daha hiç biseye girmedim
Nasıl yaniParayı Türkiye'ye yapıştırman yok mu
15 günü geçmiş olmayaydı daha iyiydi tüketici hakem heyetine başvur belki bir şey çıkarşuan para lazım acaba gitsem vermezlermi
ne sözleşmesi buAlamazsın Sözleşme yaptilar
parayı verirken sözleşme yapmadın mı adamlarlane sözleşmesi bu
AlabilirsinSadece alabiliyomuyum bunu öğrensem yeter bilen biri varsa
kesin alabiliyomuyum sonuçta ne evrak verdim nede başka bisey makbuzda elimdeAlabilirsin
Evrak vermediyse n git hastam var de acil ihtiyaç var de geri al boş yorum yapanlar herşeyi doğru yapmışlar sankikesin alabiliyomuyum sonuçta ne evrak verdim nede başka bisey makbuzda elimde
Laga luga yaparlardı acaba vermemek içinEvrak vermediyse n git hastam var de acil ihtiyaç var de geri al boş yorum yapanlar herşeyi doğru yapmışlar sanki
bilemedim inşallah verirlerSürücü kursunun insiyatifine kalmış
Vermek zorunda broLaga luga yaparlardı acaba vermemek için
sözleşme imzalamadın mı adamlarla parayı verirken orada cayma bedeli vs. olur paragöz bir yerse onu almadan koşulsuz vermez paranın tamamınıkesin alabiliyomuyum sonuçta ne evrak verdim nede başka bisey makbuzda elimde
aynı gün içinde verirmi acabaVermek zorunda bro