Türkiyede çok ağır bir cehalet var fakat bu cehaleti de yasaların esnek oluşu daha da körüklüyor. Adam birini öldürdüğünde 10 yıl ceza yerse, içeride uslu durduğunda 2 yıla çıkacağını biliyor mesela. Cezaların hafif ve esnek oluşu da toplumu kaosa sürüklüyor. Yasaların çokta caydırıcı bir yanı yok Türkiyede. Bu da insanların vahşi yönünü ortaya çıkartıyorArkadaşlar sartlari iyi bir yerde calisiyorm daha önce beni tehdit etmişti öyle muhabbet kapandı .. bu gece yine bana salça oldu geldi iş yerinde yanıma tehdit etti atistik dışarıda görüşelim dedi gitti . İş yerinin kapısının oraya geldi beni arka tarafa çağırdı zorla çekmeye çalıştı kavga için ben ekmek davam için gitmedm ama içime çok dokunuyor gitsem dovecektm ama bıçak falan sallayacak bir tip isimden olma ihtimalim olurdu borçlar var . Ama beni böyle zorla çekmeye çalışması falan çok zoruma gitti düşüncelerinizi bekliyorm yalnız bu kisi tam cahil..amirlere falan söyledik onlarda karismiyo
Bursada çocuk kırtasiyeden top alıyor yarım saat sonra patlak bu top paramı geri ver diye dönüyor. Kırtasiyeci de sen patlatmışsın deyince abilerini de çağırıp 5 kişi birden kırtasiyeciyi darp ediyorlar adam hastanelik oluyor. Sonuç olarak ne oluyor peki biliyor musun. Darp eden şahıslar karakola götürülüp ifadeleri alınıyor ve salınıyorlar.
Burası Türkiye hacı