Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Eksi 30 bin'deyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
Beyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,569
7,224
113
Beyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
kanka bu konuyu 250.kez falan açıyorsun ama yazayım yine tekrar.

betaverse %50 freebet max 250e kadar
southbet %50 freebet max 250 e kadar
betcool %50 freebet max 250 e kadar

kısaca bunlara 500 yatırıp 250 freebet alabiliyorsun.

betstrong %55 freebet max 275e kadar bu da aynı şekil.

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Betlivo %20 veriyor ama cok cimriler siteye 10 kere yatirdim 0 cekim bir kere bile şans vs eklemediler😀

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Sakin olmadıgın sürece hemen kaybedersin ayrıca bu işler böyle başlıyor ve dahada kötüleşiyor bi işe girsen 2 ayda ödersin o yüzden kendine çok tasa yapma

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
kanka bu konuyu 250.kez falan açıyorsun ama yazayım yine tekrar.

betaverse %50 freebet max 250e kadar
southbet %50 freebet max 250 e kadar
betcool %50 freebet max 250 e kadar

kısaca bunlara 500 yatırıp 250 freebet alabiliyorsun.

betstrong %55 freebet max 275e kadar bu da aynı şekil.
Gece çekimi yok

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
741
113
Yatır al cevrimsiz milosbet veya betovis bence betovise yatır 4 bine 800 ekliyo 1.50 oran en dusuk

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Çalışmadan nasıl -30 bin de oluyorsunuz vallahi anlamıyorum

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,809
2,320
113
Kardeşim çalışmıyorsun 29 yaşındasın ailenle yaşıyor olabilirsin bu da genel anlamda pek giderin olmadığını gösterir. Tek yaşıyorsan zaten sıkıntıdasın fakat giderin yoksa acil bir yere para yetiştirmen lazım değilse bir iki hafta sosyal medya etkinlikleri (vipslot, betzula,alobet, atlasbet, betcio vs.) forumdaki betco siteler spor toto etkinliği açıyor, ayrıca foruma özel etkinlikler de açıyorlar, bunları kovala, kodları topla, elindeki parayı da kodların yatırım şartlarını yerine getirmek ve son işlem bozmak için kullan.

Kaç sefer 0'dan döndüm bu taktiği uygulayarak. Ara ara 20-30 hatta 50 bine bile yükselttiğim oldu.

Promosyon sormuşsun promosyon ne kadar oyuncu avantajlı "kolay" bir promosyon olursa olsun kazanacağın olsa kazanamazsın. Elindeki para bitince de gelirin olmadığı için basit ihtiyaçlarını karşılamak adına çevrenden borç isterken bulursun kendini mahçup olursun.

Ha ben illa elimdeki parayı harcamak istiyorum diyorsan da ilk yatırıma %100 risksiz veren sitelere bak. Yakın zamanda bunu veren bildiğim siteler: Fenomenbet, Rinabet, Nasabet, İkonbet vs.
Bu sitelere kefil değilim fakat %15 çevrimsizden daha çok işine yarayacağını düşünüyorum.

Jokerbetten her gün 250 TL %100 freebet alabilirsin. Bu bonusla da elimde 250 lira varken geceyi 1000+ kapattığım çok oldu.

Yatırıma ek fs veren siteler konusunu takip et güncel bonuslar paylaşılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...