- 1,098
- 471
- 83
Beyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
spor istersen betaverse %50 fb alırsın milyon çek öderBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Kral heyecandan a101 bim filan yazmissin. Gecmis olsun o psikoloji ile katlamak zor olurBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
kanka bu konuyu 250.kez falan açıyorsun ama yazayım yine tekrar.Beyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Nasıl site burası var mı yüksek çekimlerin hoş geldim bonus iyimişspor istersen betaverse %50 fb alırsın milyon çek öder
Betlivo %20 veriyor ama cok cimriler siteye 10 kere yatirdim 0 cekim bir kere bile şans vs eklemediler😀Beyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Kimsenin sözü ile para atma kendin araştırNasıl site burası var mı yüksek çekimlerin hoş geldim bonus iyimiş
Tşk ederim 🙏Kimsenin sözü ile para atma kendin araştır
hosgeldin bilmem dost ama 17kya kadar cekim var ancak 17 çektiğimde 4k yüklemistim 100 200den çıksam nolurdu bilmiyorumNasıl site burası var mı yüksek çekimlerin hoş geldim bonus iyimiş
Gece çekimi yokkanka bu konuyu 250.kez falan açıyorsun ama yazayım yine tekrar.
betaverse %50 freebet max 250e kadar
southbet %50 freebet max 250 e kadar
betcool %50 freebet max 250 e kadar
kısaca bunlara 500 yatırıp 250 freebet alabiliyorsun.
betstrong %55 freebet max 275e kadar bu da aynı şekil.
boş site vermem kardeş ben bilen bilirKimsenin sözü ile para atma kendin araştır
Şu konuyu 40 dk önce acsan 4k atardın 4 bin atlasdan freebet alırdın yardımcı olurdukBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Milosbet betovis 100 de 20 saglamBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Yatır al cevrimsiz milosbet veya betovis bence betovise yatır 4 bine 800 ekliyo 1.50 oran en dusukBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Paran kalırsa ben verecem paraniBeyler mahdoldum kasam 4 bin katlamam lazım calısmıyorum odeyemem bana çevrimsiz 100 de 15 de olur varmı bonua veren sağlam site
Kaybedersen karisman şans bonusu eklerimParan kalırsa ben verecem parani
Bonusla ana paranı aynı maça oynama yeterli bide cakmasina yatirma paran kalırsa şikayeti bna acKaybedersen karisman şans bonusu eklerim