Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elektrik, Gaz vs... Hk.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
İran'dan gaz akışının tekrar başladığı haberlerini yalanlayan kaynaklar, "başlasa bile sembolik düzeyde" dedi. BOTAŞ'ın doğalgaz kısıtlamasının ardından TEİAŞ elektrik kesintilerine gideceğini duyurdu. Organize sanayi bölgelerinde bu hafta 72 saatlik kesintiler olacak.

Türkiye'de kaç tane doğalgaz santrali var?
Türkiye'de bulunan Doğalgaz Santrallerinin toplam kurulu gücü 25.728 MW'dır.
...
Doğalgaz Santralleri.
Kayıtlı Santral Sayısı : 197
DTS Kurulu Güç : 25.728 MWe Kayıtlı: 24.997 MWe
Kurulu Güce Oranı : % 26,36
Yıllık Elektrik Üretimi : ~ 116.349 GWh

Şimdi elektrikti gazdı vs anlamam etmem ama doğalgazı olmayan bir ülkede niye doğalgazla elektrik üreten 197 santral var, cahilliğimi giderirse bu işleri bilen biri iyi olur. Teşekkürler...

Yarın öbürgün israil-abd-iran savaşı çıkınca gazı geçtim, elektriktende olucaz m...

rollercoaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
262
63
bu yılın faturaları yavaştan geliyor çok göz korkutucu bi hal almış elektrik faturası gazın faturasını görmek bile istemiyorum

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Verin yetkiyi görün etkiyi 😂 gördük. Yakında hanelere de elektrik kesintileri olacak. Şimdi kış diye yapmıyorlar. 2 ay sonra herşey çok kötü olacak

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,918
5,529
113
Verin yetkiyi,
Ay bu gun arifeymis

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
doğalgaz 298, elektrik 167 geldi. mutluyum. çünkü diğer dairelere bakınca 900 civarı gaz, 400 civarı elektrik görüyorum :D gerçi ev buz gibi olduğu için ayakları don sonucu kaybettim sayılır m. yine de kalan organlarla hedef 2023.

Buarada gazı olmayan ülkenin gazlı santral yapmasıyla, denizi olmayan ülkenin 200 gemi yapması arasındaki farkı anlatıcak bir baba yiğit aranıyor sadasddsaasd

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113
Konu hakkında senin gibi pek bilgi sahibi değilim. Ama bu spor yorumcusu dediğin adamın normalde zaten zengin biri olduğunu, spor ve spor yorumculuğu işini hobi olarak yaptığını biliyorum dostum :)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Konu hakkında senin gibi pek bilgi sahibi değilim. Ama bu spor yorumcusu dediğin adamın normalde zaten zengin biri olduğunu, spor ve spor yorumculuğu işini hobi olarak yaptığını biliyorum dostum :)
yani 240 milyon tl o zamanlar tahminen 100-120 milyon dolardı. sağlam para varmış adamda.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113
yani 240 milyon tl o zamanlar tahminen 100-120 milyon dolardı. sağlam para varmış adamda.
Adam dünya kupası - avrupa kupası - şampiyonlar ligi maçları hepsine gidiyor ayrıca bu iş adamlığının sorumluluklarını nasıl yerine getiriyor acaba :D

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113
bu dolar 40 TL olsa da faturaları 100x artsa da yine oy verirler gençlerin çoğu yaşamak istemiyor Allah yardımcımız olsun
Dostum yaş 37 bu güne kadar hiç bir siyasi yönetimin vatandaşı düşünerek haraket ettiğini görmedim. bunlar 20 senedir başımızda diye bunlara saydırıyoruz şuan ama eminim ki bunlar gitsin yerine gelene de 1-2 sene sonra bunlar kadar sallamaya başlarız :) çünkü altta kalan hep vatandaş maalesef.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,817
2,837
113
Dostum yaş 37 bu güne kadar hiç bir siyasi yönetimin vatandaşı düşünerek haraket ettiğini görmedim. bunlar 20 senedir başımızda diye bunlara saydırıyoruz şuan ama eminim ki bunlar gitsin yerine gelene de 1-2 sene sonra bunlar kadar sallamaya başlarız :) çünkü altta kalan hep vatandaş maalesef.
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor saysak şuan neler sayarız genelleme yapmamak lazım bence bu durumda. İnan şuraya neler neler yazıp sildim.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,879
4,842
113
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor saysak şuan neler sayarız genelleme yapmamak lazım bence bu durumda. İnan şuraya neler neler yazıp sildim.
Silivri soğuk bu havada girmek istemeyiz. sakin olmakta fayda var :)

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
Beyler risk yönetimi, algı yönetimi, hitap şekli, kamuoyunu yönlendirme vs bunları bu adam çok güzel yapıyor. Ben bu saydıklarımla alakalı birkaç makale okumuştum ve dünya üzerinde bu tür eğitimleri almış başkanlar varmış. Yani anlayacağınız, icraat değil mesele; asıl mesele insanın iç yüzünü anlayabilmekte ve ona göre konuşabilmekte. Bu başımızdaki zâtı muhterem bu yüzden hep winner, hep winner.