Bu kupon her türlü geldi yaz kenarıyatarsa 5 6 gün aç kalıcam galiba neyse yatarsa yine deneme bonusundan çekerim ulaşırım belki bu sayılara
Oğlum böyle bir mantık mi var kupona bak ya sabır umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Şimdiden tebrikler yanlız bu para için bu para risk edilmez kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 616002
cebimdeki bütün parayı attım büyük ihtimalle lost olabilir 500tlden 45kya kadar geldim hiç sanmıyorum 75k olucağını
Tutar çok yüksekAslında böyle oynayacağım var ya 1.20 1.10 emin olduğum maçlarda tabii
5 6 gün aç kalacaksan 5 k hadi 3 4 k ayırsaydın savaşım bende savaşım bol şansyatarsa 5 6 gün aç kalıcam galiba neyse yatarsa yine deneme bonusundan çekerim ulaşırım belki bu sayılara
Abu nasılsın la nerelerdesin5 6 gün aç kalacaksan 5 k hadi 3 4 k ayırsaydın savaşım bende savaşım bol şans
Gelcek inaniyorum 👏🏻👍🏻Ekli dosyayı görüntüle 616002
Acayip risk delilik derecesinde umarım kazanır yazık yaniRuh hastasi yeminle bu arkadas
Bxbxsnsmsk75kyı 2 tane 1.10 basıp 90 k yapmak vardı
Spartak wonEkli dosyayı görüntüle 616002