Bak oda olabilir oyle sizofrenlerde var anlamadim dolandiricilikta da seviye atlamak kademeli iradeyle yapiliyor gormus oldum 😁kanka bence amaç öncelikle tatmin duygusu. kendi küçük dünyasında mutlu oluyor. asıl amacı da forumda bende para zaten bok intibası bırakıp birkaç hafta sonra elalemden kanka şöyle param gelecek şu kadar atar mısın böyle param gelecek şu kadar verir misin beni biliyon diye bilinçaltına işlemeye çalışıyor milletn bunun aynısını yapan bir arkadaşa 150 tl attım 3 gündür forumda saddam gibi saklanıyor adam inanılmaz tipler.
bunun o kadar zeki oldugunu dusunmuyorum bence bu 18 yasında bır cocukkanka bence amaç öncelikle tatmin duygusu. kendi küçük dünyasında mutlu oluyor. asıl amacı da forumda bende para zaten bok intibası bırakıp birkaç hafta sonra elalemden kanka şöyle param gelecek şu kadar atar mısın böyle param gelecek şu kadar verir misin beni biliyon diye bilinçaltına işlemeye çalışıyor milletn bunun aynısını yapan bir arkadaşa 150 tl attım 3 gündür forumda saddam gibi saklanıyor adam inanılmaz tipler.
piyasadaki en eski numara nasıl yedin onu anlamadım milyon kazancın çekimini göstersin yine kuruş verme kimseye forumdan eskiden daha çoktu o tarz elemanlar çoğu banlandıkanka bence amaç öncelikle tatmin duygusu. kendi küçük dünyasında mutlu oluyor. asıl amacı da forumda bende para zaten bok intibası bırakıp birkaç hafta sonra elalemden kanka şöyle param gelecek şu kadar atar mısın böyle param gelecek şu kadar verir misin beni biliyon diye bilinçaltına işlemeye çalışıyor milletn bunun aynısını yapan bir arkadaşa 150 tl attım 3 gündür forumda saddam gibi saklanıyor adam inanılmaz tipler.
Adam dolandirici cikti o yuzden konu ustune konu aciyor uyan kanka 😁Bilader yeter artık konu üstüne konu acma 1 konudan devam et senin konuları nı görmek zorunda değil forum
Hayalde bile lose oldu dhsjsjsjBen daha önce bu meblaglar adamı intihara götürür diye yazdığımda bana adamın parasi varki oynuyor sanane demislerdi, adamın parasi yokmuş sadece hayalleri varmış 🤣 🤣 🤣
Madem öyleyse banlasınlar dost bıktım ksc gündür şunun konu larını görmek tenAdam dolandirici cikti o yuzden konu ustune konu aciyor uyan kanka 😁
ya yok muhabbetimz olan birisi forumda da aktif biriydi parasında da değilim adam bi teşekkür bile etmedi 1 saate atıcam dedim k bakma yedim dese olunca veirrsin derim zaten salak yerine koymaya çalışmak avelcepiyasadaki en eski numara nasıl yedin onu anlamadım milyon kazancın çekimini göstersin yine kuruş verme kimseye forumdan eskiden daha çoktu o tarz elemanlar çoğu banlandı
Kim100 k bastiBır arkadaş 100 k diğeri 4 k falan bastı gitti paralar
Biri bastım dedi acaba doğrumu görsel atmadı ama 4 k atan gerçek görsel attiKim100 k basti
Bir şekerli sakızcı vardı böyle aklıma geldi 🤣ya yok muhabbetimz olan birisi forumda da aktif biriydi parasında da değilim adam bi teşekkür bile etmedi 1 saate atıcam dedim k bakma yedim dese olunca veirrsin derim zaten salak yerine koymaya çalışmak avelce
Yazik olmus bu adam bu kadar bastiysa gelir gibisinden dusunmustur onun hakkina girdi hayalperestBiri bastım dedi acaba doğrumu görsel atmadı ama 4 k atan gerçek görsel atti