- 1,339
- 520
- 113
Doğru söyle donunu kaç haftadır yıkamiyorsun
Bizim askerde bir komutan vardı böylelerine .. düdüğü diyordu 😃Hayir bide anlamadigim 1 milyonluk adam forumda paylasim. Yapmasinin amaci nedir madem gercekse bende olsa aq korkudan paylasamam hesap calinir diye 😁
Bol şans gardaşım kasa ne oldu
Oooo gizli zengin tsubasa welcomeBizim askerde bir komutan vardı böylelerine .. düdüğü diyordu 😃
Kesin ya yuzde payi istiyecekti maclarina yada para borc istiyecekti baska amaci yok fakir dusuncesi ne yapacan 😁Bu yolla insanları dolandirabilirdu güven için büyük basıp gosterip insanlara yanlış yapabilridi güven sonuçta büyük basan büyük kazanana herkes güvenir dimi forumda
Kasa uctu kasa bummm ..😁Bol şans gardaşım kasa ne oldu
Amacım yok sadece gördüm paylaştım amacım ne olsun adama sordum benim kuponlat dedi miktarda aynı kopya işte bellipaintten böyle yapabiliyorsan yap gel ama benimkisi gibi orjinale benziyecek tamammı dostum @darkness seninde amacın nedir dostum
Burada mı kaldın sen 😃Oooo gizli zengin tsubasa welcome
Vay aq@emregok48
Reis patladın ne gerek vardı nasıl tatmın oluyorsun anlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 561679
Beni tanıyabilcenmi dosttttt 😀😀😀Burada mı kaldın sen 😃
Nie adamin hayalleriyle oynuyosun senin yuzunden baska foruma gideck 😁Amacım yok sadece gördüm paylaştım amacım ne olsun adama sordum benim kuponlat dedi miktarda aynı kopya işte belli
Canlı manyak sen misin 😃Beni tanıyabilcenmi dosttttt 😀😀😀
Bunun üstüne iyi bir çeker milleti tokatlayamadik o kadar uğraş boşa gitti diye 😃Nie adamin hayalleriyle oynuyosun senin yuzunden baska foruma gideck 😁
ahahahhaha hocam bu telegramdaki eleman bundan calıyor olmasın la rezil olmayalım sonra@emregok48
Reis patladın ne gerek vardı nasıl tatmın oluyorsun anlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 561679
Yok onun nicki aynı burdada dost 😀😀 bak millet işsizlikten neler yapıyor mk 😀Canlı manyak sen misin 😃