- 1,226
- 3,308
- 113
Bol sans kardes.ama villa maci cok hareketli geciyor.umarim gelir senin icin maci izliyecegim.Chelsea 2.5 Alt ve Liverpool maçı 2.5 alt beklemede.KEkli dosyayı görüntüle 173794upon tutar da Matbet baba ödememizi yaptığı anda 10 kişiye 50 TL dağıtmak istiyorum
Hadi inşallah bol şans dostumChelsea 2.5 Alt ve Liverpool maçı 2.5 alt beklemede.KEkli dosyayı görüntüle 173794upon tutar da Matbet baba ödememizi yaptığı anda 10 kişiye 50 TL dağıtmak istiyorum
Bol Şans rahat gelirChelsea 2.5 Alt ve Liverpool maçı 2.5 alt beklemede.KEkli dosyayı görüntüle 173794upon tutar da Matbet baba ödememizi yaptığı anda 10 kişiye 50 TL dağıtmak istiyorum
Böyle biter umarımUmarım kazanırız arkadaşlar Chelsea maçını bi atlatsak Liverpool maçına sinerji yakalasak
Daha yayini acamadan 2.0 oldu be 😔Bol sans kardes.ama villa maci cok hareketli geciyor.umarim gelir senin icin maci izliyecegim.
300 liraya mı cashout yapmalıyım ?Sinerjiyi boşver de cashoutla çabuk.
Bolsans reisChelsea 2.5 Alt ve Liverpool maçı 2.5 alt beklemede.KEkli dosyayı görüntüle 173794upon tutar da Matbet baba ödememizi yaptığı anda 10 kişiye 50 TL dağıtmak istiyorum
İnşallah böyle biterArtık bu maç kopar gider umudum maalesef yok deplasman da fena ev zaten kuduz gibi.