Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet enes0818 / ŞL Akşamı Sonrası

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Canlı oynayanlar kaldırmıştır bir şeyler her düşündüğüm bahşs geldi ama salağım gibi hep maç öncesi takıldım bugün rulet slot derken 3200 zararım var yine tam eski günlere dönücez derken aşağıya çekmeye başladı

FerrariFerdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
365
83
PSG nin bir golune ve lazionun bir golune bir ton para gitti. Aslında akşam azc gözlülük yapmasaydim. 200 TL canlıya ayiracaktim. Ben gittim u19 maçlarında Atletico Madrid'e yüklendim bütün parayı yedi canlıda. Yoksa tam benlik maclardi. Hele ikinci yarilar mukemmeldi bı geceki maçlarda. 8 kombinedem 2 tane geldi. Bütün maçlara kg basmistim 5 TL ye 450 Lazio ya atamadi

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,447
1,399
113
3 maca kg oynadım lazio son anda kupondan cikarmistim yoksa tek gol den yatacaktım yine

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,447
1,399
113
Çıkarmamin sebebi de 1. Yari 6. Dakikada gol 2. Yari 6. dakikada gol şike olduğu belliydi analizim şakamiğğğ

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Leicester ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı 2.20 oran gitti. İkinci yarı bariz gollerin geleceğini bildiğim halde inatla maç öncesi kupon yaptık