Helal dost işi bilip işe gitmeyen adamDemekki bu iki maçta iki buçuk üst olacak bol şans enişte
Bugun izinliyiz ondan gitmedık dostHelal dost işi bilip işe gitmeyen adam
Ozledık kuponlarını dost yap bi 3 lü kombınde teke yatalımBugun izinliyiz ondan gitmedık dost
En son dörtlüden 46k koyduk dostOzledık kuponlarını dost yap bi 3 lü kombınde teke yatalım
Sassoulo maçı mı ulan o gün teke 3700 gitti burton cambrıge maçı kg demiştim Lazio 2 gol atar vardı cambrıgde dusecektı mecbur puan lazım diğeri rahattı ev atınca sevındık gitti 1-0 bitti maçı izledim lavuklar atmamak için mücadele verdi son dk attı oda iptal olduEn son dörtlüden 46k koyduk dost
Öncesinde 40 verdiğimiz için bi anlamı yoktu kurtarma kuponuydu milinko savic sağolsun laziolu 90+da sapladı. Akşama yaparız üçüncü lige yaptık ufaktan patates olduk kaybıda ikinci lige attık bekliyoruz
Sassoulo maçı mı ulan o gün teke 3700 gitti burton cambrıge maçı kg demiştim Lazio 2 gol atar vardı cambrıgde dusecektı mecbur puan lazım diğeri rahattı ev atınca sevındık gitti 1-0 bitti maçı izledim lavuklar atmamak için mücadele verdi son dk attı oda iptal oldu
Bende çok ayar oluyorum böyle durumlara elınde 20k para olur gider gider son 2 binde 20 olur yine para lanet kumarEkli dosyayı görüntüle 339384
Ekli dosyayı görüntüle 339385
Yok lazio - lecce maçıymış benimki.
Lens 10 kişi kalıp iki gol attı filan geleceği varsa geliyor ondan önce 10-15 kupon sıralı yattı sanırım buda gitse miki tutmuştuk
Hep son kuponda geliyor yada hiç gelmeyıp alıp götürüyor sonuc olarak bizden bi sik olmaz bol şansBende çok ayar oluyorum böyle durumlara elınde 20k para olur gider gider son 2 binde 20 olur yine para lanet kumar
Bizi yerler burda ayık olalım tamamHep son kuponda geliyor yada hiç gelmeyıp alıp götürüyor sonuc olarak bizden bi sik olmaz bol şans
Senın gibi ftn cekemedık biz enişte bol şansTarak gelir bolsans eniste
Bol sanslar olsun dostFtn lerimizi değerlendirdik bol şansEkli dosyayı görüntüle 339381
Bolll şanslar reisSon 15 dk @Daimon reis nerde yok mu bir bol şansımız