- 15,554
- 26,490
- 113
sen kazan yeterki dostum dagıtım önemli diyil umarım kuponun gelir bol sanslar sanaGelirse sabah iki kişiye dm atarn Ekli dosyayı görüntüle 187447
Sağol dostum teşekkürlersen kazan yeterki dostum dagıtım önemli diyil umarım kuponun gelir bol sanslar sana
Sağol dost şans varsa gelir diğer paylaştığım kupon mesela tek golden gitti vardan iptal edilen gol ve penaltı kaçıyor şans lazım 🙂dikat ettim yapmıs oldugun kuponu gayet güzel mantıklı yapmısın gelir büyük bi itimalle maclar
evet takipdeydim biliyorum üzülmüstüm tek golden gitmesine ama bu sefer saglam yapmısın kuponu gelir bu kupon bi aksilik olmasa yüzde doksan bana göre sans seninle olsun dostSağol dost şans varsa gelir diğer paylaştığım kupon mesela tek golden gitti vardan iptal edilen gol ve penaltı kaçıyor şans lazım 🙂
Çok erken atma uyusam biraz 🤣🤣Gelirse sabah iki kişiye dm atarn Ekli dosyayı görüntüle 187447
Bende yatıyorum zaten sabaha yeşilleri görmek dileğiyle 😂Çok erken atma uyusam biraz 🤣🤣
Teşekkür ederim hayırlı sabahlar 🖐Şansın daim olsun kardeşim
Bol şanslar.Şansın bol olsun.Gelirse sabah iki kişiye dm atarn Ekli dosyayı görüntüle 187447