Bol şans enişte inanıyoruzKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
konuda bulunanlarda 5 kısıye dm atarım yaparsak oyle tıngır mıngır oynıcam 1 2 lıralık
alt tarafı 500 lıra para yapcaz 5kısıye zaten atıcaz onun ıcın kımse darlayıcı konusmalar yapmasın
bol şans
Bol sans broKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
konuda bulunanlarda 5 kısıye dm atarım yaparsak oyle tıngır mıngır oynıcam 1 2 lıralık
alt tarafı 500 lıra para yapcaz 5kısıye zaten atıcaz onun ıcın kımse darlayıcı konusmalar yapmasın
bol şans
Bol şanslar emmi burdayımKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
bol şans
Bol şanslar dost sağlam siteden oyna 🙂Konu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
bol şans
Bol sanslar erhanKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
bol şans
ben cok sayı almam dost o yuzden hep kaybedıyozBol şanslar dost sağlam siteden oyna 🙂
Bol şans reisKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
bol şans
Şansın bol olsun ozaman dost burlardayiz 😀ben cok sayı almam dost o yuzden hep kaybedıyoz
Doğru söze ne denir 😀rulet adamı bııtırır kumar oynıcaksan ruletle hıc tanısmayacaksın hadı bol sans
Bn genelde sabit 12 sayi aliyorum hep aklimda yazili 😁 helsi orta bolgede 13den sirali 24e kdr genelde kazanirim.gecen yil bu zamanlar bets10 100de 100 bonus tanimlamisti hata edip rulet cevirelim dedim 100k cevrim varmis 100klik cevrimi yapip 10k cekmistim.kasa saglam olunca kurtarmasi kolay oluyorben cok sayı almam dost o yuzden hep kaybedıyoz
16 ya atmayı unutma 3 tl bol sans erhanimKonu dağıtım amaclı 5 kısı 30 tl payfix @Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
bol şans
Konu içerisinde para muhabbeti konuşulmasın@Modzsar bi kazanc saglamıs dene bı kazanırsak faydamız olsun dedı
konuda bulunanlarda dm atarım yaparsak oyle tıngır mıngır oynıcam 1 2 lıralık
alt tarafı 500 lıra para yapcaz
bol şans