Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ersun Yanal: Adalet Futbol İçin Var. Adalet Yoksa Futbol da Yok!

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113

Ersun Yanal'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Bugün çok futbol konuşmak istemiyorum. Yorumlar, istatistiklere girmek istemiyorum. Bu maç tarihe geçti. VAR'dır, kural hatasıdır değildir ama bunun 1 hafta öncesi de var. Golü atıyosun, maç değişecek, bir anda VAR devreye giriyor.

Adalet nerede? Adalet futbol için var. Adalet yoksa futbol da yok. Kaçanlar, kaybolanlar ne olacak? Ali gider, Mehmet gider, Ersun gider, problem değil biz kendi içimizde hesaplaşırız ama bunun hesabını kim verecek?

Mandanda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,203
359
83

Ersun Yanal'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Bugün çok futbol konuşmak istemiyorum. Yorumlar, istatistiklere girmek istemiyorum. Bu maç tarihe geçti. VAR'dır, kural hatasıdır değildir ama bunun 1 hafta öncesi de var. Golü atıyosun, maç değişecek, bir anda VAR devreye giriyor.

Adalet nerede? Adalet futbol için var. Adalet yoksa futbol da yok. Kaçanlar, kaybolanlar ne olacak? Ali gider, Mehmet gider, Ersun gider, problem değil biz kendi içimizde hesaplaşırız ama bunun hesabını kim verecek?
Ya bıraksınlar boş yapmasınlar abi . Tamam şimdi VAR a laf diyor haklı olabilir . Lafa gelince ( 4 ) büyük takım da dahil , biz böyle büyüğüz öyle yiz kupamız var o var bu var . Eee sonuç ne .
Biri gider 35 yaşında topcu alır. Diğeri yeni jenerasyon moduna girer komple yönetim değişir şampiyon olacaz der avrupada ses yapacaz der anadolu takımından forvet alır. Diğeri şampiyon olacaz bu sene ses getirecez avrupa da türkiye de der başkan ve hoca takımdan gider . Ts zaten naptigi belli

Mandanda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,203
359
83
Ya bıraksınlar boş yapmasınlar abi . Tamam şimdi VAR a laf diyor haklı olabilir . Lafa gelince ( 4 ) büyük takım da dahil , biz böyle büyüğüz öyle yiz kupamız var o var bu var . Eee sonuç ne .
Biri gider 35 yaşında topcu alır. Diğeri yeni jenerasyon moduna girer komple yönetim değişir şampiyon olacaz der avrupada ses yapacaz der anadolu takımından forvet alır. Diğeri şampiyon olacaz bu sene ses getirecez avrupa da türkiye de der başkan ve hoca takımdan gider . Ts zaten naptigi belli değil. Eeee sonuç ne . VAR in arkasına sığınalım. Devam böyle Türk futbolundan bir cacık olmaz. Avrupada gelen geçen döşer.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
yalnız bugün ki olayın sanırım dünyada bir örneği daha yok ve asla olacağını sanmıyorum . bizde VAR ciddi sorun oluşturmaya başladı ve bunun ana sebebi VAR odası çok yavaş ve tutarsız davranıyor .olması gereken penaltı kullanılınca sorun varsa hakeme inceleme bildirim yapılır ve oyun durdurulur
bilmeyenler için ;
göztepe penaltı kullanıyor kaleci kurtarıyor Fenerbahçe çok hızlı atağa çıkıyor ve gol atıyor. sonuç gol iptal ve az önceki penaltı için tekrar kararı o_O

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,423
669
113
benim anlamadığım ofsaytla alakası olmayan Fener'in ikinci golünü 4 dakika ne diye izlediler diğer ülkelerde 20 sn de veriliyor karar

Mamodu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
353
84
28
benim anlamadığım ofsaytla alakası olmayan Fener'in ikinci golünü 4 dakika ne diye izlediler diğer ülkelerde 20 sn de veriliyor karar
Biseyler bulabilir miyiz diye çok uğraştılar bulamayınca mecburen verdiler golü başka izahı yok

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,229
4,546
113
yalnız bugün ki olayın sanırım dünyada bir örneği daha yok ve asla olacağını sanmıyorum . bizde VAR ciddi sorun oluşturmaya başladı ve bunun ana sebebi VAR odası çok yavaş ve tutarsız davranıyor .olması gereken penaltı kullanılınca sorun varsa hakeme inceleme bildirim yapılır ve oyun durdurulur
bilmeyenler için ;
göztepe penaltı kullanıyor kaleci kurtarıyor Fenerbahçe çok hızlı atağa çıkıyor ve gol atıyor. sonuç gol iptal ve az önceki penaltı için tekrar kararı o_O
Aynen be düşünüyorum eğerki o penaltı ilkinde gol olsaydı veya kaleci kurtarsa dönen topla göztepe tekrar golü bulsa iptal edilirmiydi söz konusu ama bana kalırsa var odasında çok kolay şike yapılır