Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'un başına geçiyor..

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,248
154,330
113

2. Lig Beyaz Grup'ta 31 puanlı lider Manisa Futbol Kulübü'nün ardından 25 puanla 2. sırada yer alan Yılport Samsunspor, tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getiriyor.

ZONGULDAK MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ
Teknik Direktör İrfan Buz'un ayrılışından sonra taraftarın da özellikle takımın başında görmek istediği Sağlam, ligin 11. haftasında deplasmanda oynanan Zonguldak Kömürspor maçını da tribünden izledi.

Takımı yakından takip eden tecrübeli teknik adam ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi. İstanbul'da yapılacak son görüşmenin ardından Ertuğrul Sağlam'ın resmi imzayı atıp göreve başlaması bekleniyor.

EN SON KAYSERİSPOR'U ÇALIŞTIRDI
Tecrübeli çalıştırıcı son olarak Kayserispor'u çalıştırmış ve 2 Aralık 2018 tarihinde kulübüyle yollarını ayırmıştı. Sağlam o zamandan beri takım çalıştırmıyor.

milito88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
425
39
28
hayırlı uğurlu olsun şimdiden SAMSUNSPOR uma

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
İrfan Buz neden bıraktı veya bıraktırıldı hiç anlamadım.

Samsunli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,067
322
83
Bir Samsunsporlu olarak asla gelmesini istemem yanlış anlamayın ama bize hep isim yapan hocalar geldi irfan buz hariç başarısız oldular şu anki yardımcı antrenör 2 de 2 yaptı hoca alınmasından yana değiliö

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bir Samsunsporlu olarak asla gelmesini istemem yanlış anlamayın ama bize hep isim yapan hocalar geldi irfan buz hariç başarısız oldular şu anki yardımcı antrenör 2 de 2 yaptı hoca alınmasından yana değiliö
Tabi siz daha iyi tanırsınız hocaları onların yaklaşımını

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Kendisi bir zamanlar zaten Samsun'da yaşıyordu. Büyük adamdır çok severim kendisini. Komşumdu.

Samsunli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,067
322
83
Tabi siz daha iyi tanırsınız hocaları onların yaklaşımını
Usta beni yanlış anlama Biz bu adamı küme düştüğümüz senede istedik gelmedi neden para yoktu şimdi para var gelmek istiyor bizim paragöz insanlarla işimiz yok

milito88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
425
39
28
samsunspor yücel uyara emanet beyler ertuğrul sağlama değil

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Usta beni yanlış anlama Biz bu adamı küme düştüğümüz senede istedik gelmedi neden para yoktu şimdi para var gelmek istiyor bizim paragöz insanlarla işimiz yok
Sebebini ben de bilmiyordum öğrenmiş olduk

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Aynen sebebi buymuş böyle bir şeyin apacık olmasıda ayıp yani para için