- 225
- 284
- 63
arkadaşlar yıkıldım ya anlatıcak kimse yok bari buraya yazıyım dedim ,2016 yılında çıkmaya başladık 4 sene sürdü askerde falan da bekledi beni ,yani dünya ters düz olur bu kız benden vazgeçmez diyordum ama işler öyle gitmedi tabi , karadenizli bir ailenin tek kızıydı ben malatyalıyım bir de mezhep ayrılığı var kızın babası kara cahildi bildiğiniz , adam kızına rest çekti gidersen seni silerim diye kız benimle gelmek istedi ama o da olmadı , annesi ilk başta bizim yanımızdaydı yani destekçimizdi sonra o da döndü tabii,daha sonra annesinin kanser olduğu haberini aldı ve doğal olarak ailesine daha bir yakın oldu ve zamanla aramız açıldı neyse velhasılkelam biz ayrıldık bundan 1.5 yıl önce falan ,ayrıldık ayrılmasına ama içim içimi yiyor ömrümden ömür gidiyor başkasına yar olucak diye,neyse ayrıldık 6 ay geçmedi üzerinden annesi kanseri atlattı çok şükür atlatır atlatmaz ilk işleri kızlarının başını bağlamak olmuş sanırım kendi akrabaları olan biriyle tanıştırmışlar he tanıştırmışlar diyorum ama benim o miniğim diye sevdiğim kız da gönüllü olmuş tabi adamın işi arabası malı mülkü yerindeymiş bana bunları sevdiğim kız söyledi bu arada dün nikahı kıyıldı arkadaşlar normalde umrumda olmazdı bu yıl geçti üstünden bitti gitti diye bakardım , he şimdi sana gelse kabul edermisin onu deyin valla kabul etmem ama bu olanları ona yakıştıramadım ya 4 yıl az mıydı? yaşamadığımız iyisiyle kötüsüyle şey kalmadı binlerce anı biriktirdik nasıl başkasına gitti bunu kabullenemiyorum beyler