Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgilim

alicangultekin1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
225
284
63
arkadaşlar yıkıldım ya anlatıcak kimse yok bari buraya yazıyım dedim ,2016 yılında çıkmaya başladık 4 sene sürdü askerde falan da bekledi beni ,yani dünya ters düz olur bu kız benden vazgeçmez diyordum ama işler öyle gitmedi tabi , karadenizli bir ailenin tek kızıydı ben malatyalıyım bir de mezhep ayrılığı var kızın babası kara cahildi bildiğiniz , adam kızına rest çekti gidersen seni silerim diye kız benimle gelmek istedi ama o da olmadı , annesi ilk başta bizim yanımızdaydı yani destekçimizdi sonra o da döndü tabii,daha sonra annesinin kanser olduğu haberini aldı ve doğal olarak ailesine daha bir yakın oldu ve zamanla aramız açıldı neyse velhasılkelam biz ayrıldık bundan 1.5 yıl önce falan ,ayrıldık ayrılmasına ama içim içimi yiyor ömrümden ömür gidiyor başkasına yar olucak diye,neyse ayrıldık 6 ay geçmedi üzerinden annesi kanseri atlattı çok şükür atlatır atlatmaz ilk işleri kızlarının başını bağlamak olmuş sanırım kendi akrabaları olan biriyle tanıştırmışlar he tanıştırmışlar diyorum ama benim o miniğim diye sevdiğim kız da gönüllü olmuş tabi adamın işi arabası malı mülkü yerindeymiş bana bunları sevdiğim kız söyledi bu arada :) dün nikahı kıyıldı arkadaşlar normalde umrumda olmazdı bu yıl geçti üstünden bitti gitti diye bakardım , he şimdi sana gelse kabul edermisin onu deyin valla kabul etmem ama bu olanları ona yakıştıramadım ya 4 yıl az mıydı? yaşamadığımız iyisiyle kötüsüyle şey kalmadı binlerce anı biriktirdik nasıl başkasına gitti bunu kabullenemiyorum beyler

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
Malı mülkü yerinde diye sana saygısızca bahseden bir kızdan kurtulman isabet olmuş dostum bugün senin bayramın, kızda o potansiyel varmış demek ki 3-5 sene sonra evliyken başına da gelebilirdi şükür et ve kendini toparla hemen

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
bu konularda kim ne yazarsa yazsın üzüntün geçmez dost. daha kötüsü de oluyor. onlara bakıp halimize şükretmek bir tutam teselli olabilir.

- Maxi Lopez takım arkadaşı Icardi denen müptezelle karısını tanıştırıyor. kadın maxi'yi aldatıyor sonra boşanıyolar. kadın icardi ile evleniyor çocukları babasına göstermiyor... yetmiyor icardi yıldızlaşıyor iyice ... ama hayat devam ediyor işte. yapıcak bir şey yok.

Benimde yaklaşık 3 yıl civarı bir süre zarfında kupon, slot vs her kazancımda ve maaş aldığımda yardım ettiğim, işsiz arkadaş (kendi hesaplamasına göre ben hiç hesaplamamıştım) 10 bini geçmiş yardımlarım bir gün ödücem sevdasıyla not etmişmiş... iş buldu, hayatı düzene girdi, miras kaldı vs geçen 50 tl borç istedim vermedi :) büyük planlarım var, kusura bakma bir daha borç isteme lütfen dedi :D

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,151
113
bu konularda kim ne yazarsa yazsın üzüntün geçmez dost. daha kötüsü de oluyor. onlara bakıp halimize şükretmek bir tutam teselli olabilir.

- Maxi Lopez takım arkadaşı Icardi denen müptezelle karısını tanıştırıyor. kadın maxi'yi aldatıyor sonra boşanıyolar. kadın icardi ile evleniyor çocukları babasına göstermiyor... yetmiyor icardi yıldızlaşıyor iyice ... ama hayat devam ediyor işte. yapıcak bir şey yok.

Benimde yaklaşık 3 yıl civarı bir süre zarfında kupon, slot vs her kazancımda ve maaş aldığımda yardım ettiğim, işsiz arkadaş (kendi hesaplamasına göre ben hiç hesaplamamıştım) 10 bini geçmiş yardımlarım bir gün ödücem sevdasıyla not etmişmiş... iş buldu, hayatı düzene girdi, miras kaldı vs geçen 50 tl borç istedim vermedi :) büyük planlarım var, kusura bakma bir daha borç isteme lütfen dedi :D
Yarıldım gülmekten

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
arkadaşlar yıkıldım ya anlatıcak kimse yok bari buraya yazıyım dedim ,2016 yılında çıkmaya başladık 4 sene sürdü askerde falan da bekledi beni ,yani dünya ters düz olur bu kız benden vazgeçmez diyordum ama işler öyle gitmedi tabi , karadenizli bir ailenin tek kızıydı ben malatyalıyım bir de mezhep ayrılığı var kızın babası kara cahildi bildiğiniz , adam kızına rest çekti gidersen seni silerim diye kız benimle gelmek istedi ama o da olmadı , annesi ilk başta bizim yanımızdaydı yani destekçimizdi sonra o da döndü tabii,daha sonra annesinin kanser olduğu haberini aldı ve doğal olarak ailesine daha bir yakın oldu ve zamanla aramız açıldı neyse velhasılkelam biz ayrıldık bundan 1.5 yıl önce falan ,ayrıldık ayrılmasına ama içim içimi yiyor ömrümden ömür gidiyor başkasına yar olucak diye,neyse ayrıldık 6 ay geçmedi üzerinden annesi kanseri atlattı çok şükür atlatır atlatmaz ilk işleri kızlarının başını bağlamak olmuş sanırım kendi akrabaları olan biriyle tanıştırmışlar he tanıştırmışlar diyorum ama benim o miniğim diye sevdiğim kız da gönüllü olmuş tabi adamın işi arabası malı mülkü yerindeymiş bana bunları sevdiğim kız söyledi bu arada :) dün nikahı kıyıldı arkadaşlar normalde umrumda olmazdı bu yıl geçti üstünden bitti gitti diye bakardım , he şimdi sana gelse kabul edermisin onu deyin valla kabul etmem ama bu olanları ona yakıştıramadım ya 4 yıl az mıydı? yaşamadığımız iyisiyle kötüsüyle şey kalmadı binlerce anı biriktirdik nasıl başkasına gitti bunu kabullenemiyorum beyler
Kaderinde yokmuş, belki evlenince daha kötü hayat olacaktı, hayırlısı diyeceksin, kendini şartlama evlendi gitti vs.
Dünyada 8milyar insan var.
Afrikadan uzak doğudan vs. Evlenenler oluyor. Bir gün birisi karşına çıkar herşeyi unutturur gider.
Herkezin kendin göre anlatacağı dert sıkıntı vardır.
Seninkide kolay demiyoruz.
Herkez yaşattığı hayatı yaşar 1 sene 2 sene sonra çıkar siddet gördüm sıkıntı çektim.
Belki oda isteyerek evlenmedi. Ailesi zorladı.
Allah gönlüne göre versin. Ekstrs muhabbet etmek istersen özel telefonda da görüşebiliriz.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113

En altta yazdığın olay gerçekten böyle oluyor.
Derler ya mesela çok param olsa ben değişmem felan, değişiyor insan zor dönemlerini çektiği yaşadığı sıkıntıları unutuyor.
He burda ne var. Bu arkadaş 50bin lira ile dünyanın en Zengin adamımı oldu.
Elbet o parada biter.
Peki para bittigi zaman, seni arayacak mi ve sen buna cevap verecek misin,
Hayatınızda sadece para için dostluk olan kim varsa çıkarınız.

Delibal33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
505
121
43
Zamaninda cafede calisirken bi abi ile tanışmistim. Cezaevinden yeni cikmisti. O söyləmişti hic unutmam..
Öyle biriyle evlen ki sabah evden cıktıgında gözün arkada kalmasın demisti.
Çok haklı bir söz. Ucuz kurtulmussun kardesim. İliskiniz evlilige gitseydi sabah evden ciktiginda aklin arkada kalirdı.
Öyle biriymiş demekki. Git baskasini bul saman gecir kafa dağıt.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,246
25,699
113
Kalan sağlar bizimdir boşverin takılıp kalırsanız o hayatını yaşarken siz kendinizi bitirirsiniz

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
Aynı sebeplerden ötürü üniversite yıllarında aynı süreci yaşadım. 6 sene bir birliktelikten sonra aile kızı vermedi, kız gitti başkasıyla evlendi. işin ilginç yanı ben de Malatyalıyım ve kız Karadenizliydi. yaş 38 oldu halen acısı içimdedir ve evlenemedik bugüne kadar. Alican yıllar geçse de unutamayacaksın bunları çünkü yaşın genç ve hayat ile yeni tanışmaya başlıyorsun. Hayatın ne kadar acımasız ve pragmatist olduğunu ilk elden gözlemliyorsun. Ölene kadar da unutamazsın bu durumu. Ama keramet odur ki ders çıkarmak lazım bu durumlardan. Gardını düşürmeden yoluna devam etmen gerekir. Sinirlerin çelik gibi olsun, asla keşkelerin olmasın ve bu olay sana hidayet versin. Umarım baharlarda çiçek açtıran ve kışın soldurmayan bir yarin olur.

Hasanh123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
263
70
28
Benzer bir durumu bende yaşıyorum :/ geçmiş olsun agam.. çok kötü çok

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,150
326
83
O artik ellerin okdu ve baskasinin nikahinda nikahli bir kadina bakmak gunah birak uenivyuvasinda mutlu yasaain brlki bazan hatirlar seni oda en fazla 1 yil surer sonra hatiralarin karadenizde taka okarak batarr giider sende kendi yuvani kur kardes onune bakkk

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,966
2,913
113
Bu hikaye bana cok tanıdık geliyor dost 5 yıl benimde sürdü yaptıgım fedakarlıkları anlatsam inanmazsın ama 2 yıl oluyor ayrılalı gecen sene baskasıyla nişanlandı önüne bakıp hakadeni seveceksin sevseler maddiyata önem veripte bırakıp gitmezler hayırlısı olmuş demekten başka bişey gelmez elden

mamodu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
195
96
43
En iyi ben bilirim bu durumu. Hayat boş gelir adama. Yaptığın hiç bişey den zevk alamazsın. Her saniye düşünürsün.şimdi o adamın elini mi tuttu şimdi onu mu öptü şimdi ona mı gülümsedi. 7 24 uyumak istersin. Sen acı çekerken belki de sen onun aklına bir kere bile gelmedin.nefes almamaya başlarsın. Çekilmez bi insan olursun. Ondan başka kimseyi sevemeyeceğini düşünürsün. Hepsi olur ama bi gün mutlaka sen de unutursun. Ben yapamadım ama inş sen yaparsın.