Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti eslem77 / Hatay-Trabzon

Kupon Miktarı
117
Kupon Oranı
6.023

erantgil

フェネルバフチェ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,563
26,492
113
Hatayin oluru varda Trabzon zor nbol şans

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,380
13,944
113
Ben fb nin kaybetmesini çok isterim ama tahminim fb yenilmez . Umarim kazanırsın dost

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
hatayı bilemem de trabzon elimize verir bizim. inşallah da verir de şu hoca bozuntusu gider artık

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Ben Trabzonun feneri yeneceğini düşünüyorum dost.Güzel kupon gelme olasılığı yüksek kupon

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Trabzon'un ileri 4 lusunu durduracak ülkede defans yok ozellikle fenerin defansı evlere şenlik birde Uğurcan da test negatif çıkmış ben Trabzon'un ve Hatay'ın kazanacağını düşünüyorum umarım tutsr kuponun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Fenerin ts'yi trabzonda 2-1 yenip şampiyon olduğu maçı yaşı yetenler hatırlar.İlk yarı ts belki 3-4 yapabilirdi ama olmadı maç bi anda döndü keza 6-0 gs maçında da gs bizden çok daha iyi oynadı maç mucizevi 6-0 bitti bu maçta da benzer bişey bekliyorum muhtemelen hafta başından beri futbolcuların beyni bu maçlarla yıkanmıştır,aslansınız kaplansınız başaracaksınız vs..Maç için Ali koç'un özel prim vereceğini de düşünüyorum sonuç olarak fener çok sert oynayacak şu maça taraf bahsi yerine ben olsam kart bahsi alırım

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Fenerin ts'yi trabzonda 2-1 yenip şampiyon olduğu maçı yaşı yetenler hatırlar.İlk yarı ts belki 3-4 yapabilirdi ama olmadı maç bi anda döndü keza 6-0 gs maçında da gs bizden çok daha iyi oynadı maç mucizevi 6-0 bitti bu maçta da benzer bişey bekliyorum muhtemelen hafta başından beri futbolcuların beyni bu maçlarla yıkanmıştır,aslansınız kaplansınız başaracaksınız vs..Maç için Ali koç'un özel prim vereceğini de düşünüyorum sonuç olarak fener çok sert oynayacak şu maça taraf bahsi yerine ben olsam kart bahsi alırım
Dostum betcolar mesela 2 sari karttan atılınca 2 sari kartı saymiyormus onu sayan altyapılsr hangileri bilgin var mi