- 3,276
- 1,773
- 113
dostlar ikinci sınıfım ümide yani ikinci sınıfa geçtim geçen sene ev arkadaşlarımla evdeydik ama bu sene onlar olmayacak tek başıma eve çıkmak istiyorum manevi yönden sizce tek çıkmak mı zoraki birini bulup onla çıkmak mı
Ya şöyle arkadaşlarla geçen sene faturalarla dahil 700 er veriyoduk bu sene tek çıkarsam bu 900 e çıkacak çok zorlamaz yaniDurumun iyiyse tek çık değilse rahatindan büyük feragat etmen gerek
He o zaman tek cik iddaci adama 200 koymaz 2 denene bonus una bakar işYa şöyle arkadaşlarla geçen sene faturalarla dahil 700 er veriyoduk bu sene tek çıkarsam bu 900 e çıkacak çok zorlamaz yani
hahaha güldüm reisHe o zaman tek cik iddaci adama 200 koymaz 2 denene bonus una bakar iş
Kanka ben faturalarimi oyle oduyorum deneme bonuslarinla bazen kirami bile oyle ödüyorum benim tek farkım 4 kisi adina alıyorum her zaman bonuslari rn kotu 1 inden kazanirimhahaha güldüm reis
Kardes tek başına çıkıp ta cok eglenceli de oluyor kafan rahat birazcik tip varsa kizlarla konuşmasını biliyorsan parada varsa zaten kizdan baska birsey olmuyor rvde not ben msku de okuyorum bizim oralarda oyle senin okudugun yeri bilmiyorum ama 1 saat kovala msku de gece biri denk düşüyor2 üniversite hayatım oldu. Tek eve çıkmak yürek ister para ister. Para varsa huzur var .para yoksa çokluk var ordada Afedersin bokluk var. Şahsi tavsiyem tek çıkma bence. Ama 4 kişiden de fazla olmasın hatta en güzeli 2 3 kişi oluyor
Kanka ipden nasıl veriyorlarKanka ben faturalarimi oyle oduyorum deneme bonuslarinla bazen kirami bile oyle ödüyorum benim tek farkım 4 kisi adina alıyorum her zaman bonuslari rn kotu 1 inden kazanirim
Ya ben aslında ev arkadaşlarımla sıkılıyordum reis sebebi şu sürekli gezmeye gidiyorlar beni de çağırıyorlar bi girmedin iki girmedin üçüncüde ayıp olarak diye gidiyorum ama hiç eğlenmiyorum sürekli bi muhabbetin olmak zorunda yemek bulaşık fatura vs beni çok yordu o yüzden tek çıkacağım galibatek eve ciktim kendi evimizdi mk ilk gun karabasan geldi sonra korku falan olmadi ama insan sikiliyor tek evde televizyon vardi nereye kadar
Kanka 2 tane sim kartim 1 tane komsu internet sifresi 1 tane de kendi evimin sifresi var yani internetiKanka ipden nasıl veriyorlar
ayni tarif ettig8n biri var benim arkadasim bunun aynisini yaptiTek taktik sinifta cirkin bir kizla kanka ol ama çirkin kiz aktif olsun sinifta herkesle konusun sinif dışında arkadasi olsun onu eve meve davet ediyon tabii davet ederken arkadasibla gel yemek yaparız falan ben yek kalıyorum canim sikiliyor kanka diyon getir herkesr eve sonra bu kiz sana guvenirse tamamdır aga bir suru yeni kiz tayfan oluyor zaten bunların icinde emin ol birazcik çirkin e yavsayiyon ortamdaki güzeller de onu kiskanma moduna geçiyor ve bu sefer hepsi sana yakin oluyir sonrasi sende sec begen al hepsinle takılma şansı he birinle takildin onu mutlu ettin zaten onlar kendi aralarinda konuşuyor mehmet iyi vurucu diye sonra bütün karilarla da takiliyon evde teksin kafan rahat
Kanka baska türlü unl hayatı geçmez birde yalak olmucan yalak insanlar sevilmezayni tarif ettig8n biri var benim arkadasim bunun aynisini yapti