Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev Mevzuları

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
1,773
113
dostlar ikinci sınıfım ümide yani ikinci sınıfa geçtim geçen sene ev arkadaşlarımla evdeydik ama bu sene onlar olmayacak tek başıma eve çıkmak istiyorum manevi yönden sizce tek çıkmak mı zoraki birini bulup onla çıkmak mı :)

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Durumun iyiyse tek çık değilse rahatindan büyük feragat etmen gerek

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Tek cik okul zamani bir tane de yollu kiz bul kendi ne tamamdir hic bir erkek çekilmiyor tabii maddi durumun iyi olmasi lazim

chelo20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
257
92
28
2 üniversite hayatım oldu. Tek eve çıkmak yürek ister para ister. Para varsa huzur var .para yoksa çokluk var ordada Afedersin bokluk var. Şahsi tavsiyem tek çıkma bence. Ama 4 kişiden de fazla olmasın hatta en güzeli 2 3 kişi oluyor

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,515
3,633
113
tek eve ciktim kendi evimizdi mk ilk gun karabasan geldi sonra korku falan olmadi ama insan sikiliyor tek evde televizyon vardi nereye kadar

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
2 üniversite hayatım oldu. Tek eve çıkmak yürek ister para ister. Para varsa huzur var .para yoksa çokluk var ordada Afedersin bokluk var. Şahsi tavsiyem tek çıkma bence. Ama 4 kişiden de fazla olmasın hatta en güzeli 2 3 kişi oluyor
Kardes tek başına çıkıp ta cok eglenceli de oluyor kafan rahat birazcik tip varsa kizlarla konuşmasını biliyorsan parada varsa zaten kizdan baska birsey olmuyor rvde not ben msku de okuyorum bizim oralarda oyle senin okudugun yeri bilmiyorum ama 1 saat kovala msku de gece biri denk düşüyor

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
1,773
113
tek eve ciktim kendi evimizdi mk ilk gun karabasan geldi sonra korku falan olmadi ama insan sikiliyor tek evde televizyon vardi nereye kadar
Ya ben aslında ev arkadaşlarımla sıkılıyordum reis sebebi şu sürekli gezmeye gidiyorlar beni de çağırıyorlar bi girmedin iki girmedin üçüncüde ayıp olarak diye gidiyorum ama hiç eğlenmiyorum sürekli bi muhabbetin olmak zorunda yemek bulaşık fatura vs beni çok yordu o yüzden tek çıkacağım galiba

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Tek taktik sinifta cirkin bir kizla kanka ol ama çirkin kiz aktif olsun sinifta herkesle konusun sinif dışında arkadasi olsun onu eve meve davet ediyon tabii davet ederken arkadasibla gel yemek yaparız falan ben yek kalıyorum canim sikiliyor kanka diyon getir herkesr eve sonra bu kiz sana guvenirse tamamdır aga bir suru yeni kiz tayfan oluyor zaten bunların icinde emin ol birazcik çirkin e yavsayiyon ortamdaki güzeller de onu kiskanma moduna geçiyor ve bu sefer hepsi sana yakin oluyir sonrasi sende sec begen al hepsinle takılma şansı he birinle takildin onu mutlu ettin zaten onlar kendi aralarinda konuşuyor mehmet iyi vurucu diye sonra bütün karilarla da takiliyon evde teksin kafan rahat

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Ben ayni kanka tayfasindan 7 kızla takılmıştim okulun son gunleri birinin ciplak fotosu vardi telefon da onun arkadasi gormustu herkes birbirinle küstü ama hepsini istedigim zaman rve cagrip takılıyor dum ama kanka bunlari yaparken rahat olacaksın kasmicanherkesib eten kemikten olduğunu bilicen hicbirine duygusal yaklasmican yanlislikla aşık olursan okul hayatın cop 'olur etrafimda cok var oyle ask yuzubdeb okula gitmeyeb

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,515
3,633
113
Tek taktik sinifta cirkin bir kizla kanka ol ama çirkin kiz aktif olsun sinifta herkesle konusun sinif dışında arkadasi olsun onu eve meve davet ediyon tabii davet ederken arkadasibla gel yemek yaparız falan ben yek kalıyorum canim sikiliyor kanka diyon getir herkesr eve sonra bu kiz sana guvenirse tamamdır aga bir suru yeni kiz tayfan oluyor zaten bunların icinde emin ol birazcik çirkin e yavsayiyon ortamdaki güzeller de onu kiskanma moduna geçiyor ve bu sefer hepsi sana yakin oluyir sonrasi sende sec begen al hepsinle takılma şansı he birinle takildin onu mutlu ettin zaten onlar kendi aralarinda konuşuyor mehmet iyi vurucu diye sonra bütün karilarla da takiliyon evde teksin kafan rahat
ayni tarif ettig8n biri var benim arkadasim bunun aynisini yapti