200 tlydi ben alırken başvuru parası veriyosun onaylanirsa ilk taksit ondan sayılıyo onaylanmazsa parayi geri alıyosunArkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ?
Taksitle alacaksan önce araştırıyolar kefil falan istiyor ben 2 sene önce fotoğraf makinası almıştım komşuma kadar soruşturmuşlar :\Arkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ?
Alakası yok başvuru parası falan -200 tlydi ben alırken başvuru parası veriyosun onaylanirsa ilk taksit ondan sayılıyo onaylanmazsa parayi geri alıyosun
Alma odemezsen 1 yerine 10 aliyorlarArkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ?
Alakası yok başvuru parası falan -
Evkur'un sitesinden başvur evine gelip bakıyorlar yaşıyor musun diye ikamet adresinde.
sonra direk telefonu getiriyorlar.
ben 3 tane aldım ama tavsiye kesinlikle etmem ödemezsen tam orospu çocuğu bunlar
Ne zamandı bu yasananlarAlakası yok başvuru parası falan -
Evkur'un sitesinden başvur evine gelip bakıyorlar yaşıyor musun diye ikamet adresinde.
sonra direk telefonu getiriyorlar.
ben 3 tane aldım ama tavsiye kesinlikle etmem ödemezsen tam orospu çocuğu bunlar
AlamazsınMağazaya gitsem hemen alır mıyım ?
Peşinse alırsın tabi :\Alamazsın
Olmaması yararına eğer olursa isin yaş YouTube deki hayatını kumardan bitiren kişilere benzersin varsa oyna yoksa izle kredi çekip karttan çekip oynamaBeyler 3 sene önce icraya gitmişti garantiden kredim. Kapatmıştım 3 sene oldu. Şimdi 2-3 aydır bı işte çalışıyorum avans hesap bile vermiyor garanti. Hiç kredi Kartımda yok.
Garanti kadar gereksiz kasan baska banka yokturBeyler 3 sene önce icraya gitmişti garantiden kredim. Kapatmıştım 3 sene oldu. Şimdi 2-3 aydır bı işte çalışıyorum avans hesap bile vermiyor garanti. Hiç kredi Kartımda yok.
2 sene oldu geçen sene arkadaşlarda aldı daha yeni hep öyle zaten.Ne zamandı bu yasananlar
Aynen daha bugün ben de 4000 e aldığım telefona icra ödeme emri yüzünden toplamda 6600 ödedimPişmanlık dostum 5 yıl önce 2 bin liraya bilgisayar almıştım ıssız kalınca 5. Taksitte sonra odeyemedim 5 ay kadar gecikti sonra ilk 4 bin oldu borç ödedim 5 taksitten hariç sonra bunu tekrar toplu taksit yaptık 5 bin oldu birsekilde yine gecikti 3-4 ay daha sonra toplu olarak 7 bin daha ödedik yani 2 bine aldığım bilgisayara 10 k kadar ödedim enflasyon yüzünden şimdi satsam 13 k eder zaten ama sıkıntı
Benimde öyle oldu 1400 borç 4 senede 4500 oldu aradım hukuk bürosunu 2k var dedim başka ödeyemem dedim 2 k ödedim dosya kapandıAynen daha bugün ben de 4000 e aldığım telefona icra ödeme emri yüzünden toplamda 6600 ödedim