- 2,791
- 2,332
- 113
Bol şanslar dost
Takip edicem reis suan başka bi roldeyimİlk maç içerde ev 1.5 kuponu içeri alır kısmet bakalım ne olacak
Keyfine bak kardeşim daha başlamadı maçTakip edicem reis suan başka bi roldeyim
Ne gibi 😆Miktar doğrumu dost
Yukarda yazdığın miktar dostNe gibi 😆
Bastığım doğruda oran kusuratli duzledim işte 5.38 falan oranYukarda yazdığın miktar dost
İyi bakalım dost umarım gelir iyi kazançBastığım doğruda oran kusuratli duzledim işte 5.38 falan oran
Eyvallah kardeşimİyi bakalım dost umarım gelir iyi kazanç
Su kupona 2500mu basdin?ne. Kdr param olsada bu kupona 500den fazla atmamBastığım doğruda oran kusuratli duzledim işte 5.38 falan oran
Diyecek bir sözüm yok bol şanslar dostumSu kupona 2500mu basdin?ne. Kdr param olsada bu kupona 500den fazla atmam
İmkansız diye birşey olmadığını bugün Real Madrid maçı ile bir kez daha gördük kalan tek maç kismetimiz neyse o olacakSu kupona 2500mu basdin?ne. Kdr param olsada bu kupona 500den fazla atmam
Dost takımı biliyormusun 1.5 almışsın yani varmı bi bildiğinİmkansız diye birşey olmadığını bugün Real Madrid maçı ile bir kez daha gördük kalan tek maç kismetimiz neyse o olacak
Aynen çok iyi takip ediyorum özellikle depi yürüyecek halleri yok bu maç yoğun fixture girdi hala çıkmadıDost takımı biliyormusun 1.5 almışsın yani varmı bi bildiğin
Umarım dost dediğin gibi olurAynen çok iyi takip ediyorum özellikle depi yürüyecek halleri yok bu maç yoğun fixture girdi hala çıkmadı
Taraf bahsi yoktur bende taraf bahsinde 1.0 bile kazansa o 1 golü atmak zorunda yerse 2 zaten mecburiyete dönüşüyor iddialı biri değilim iyi takip iyi analiz ederim sadeceUmarım dost dediğin gibi olur