- 0
- 0
- 0
exenbet1.com
50 TL YATİRİMİ VAR DEGERLENDİRMEK İSTEYENLER İÇİN
Ekli dosyalar
-
148.5 KB Görüntüleme: 316
Kardeş millet kanağluyo sen yatirimli paylaşıyorsun frebet yatirimli olmaz deneme bonusu de tamam bı bitmediniz millet hevesle başlıkta frebet görüyor sonrası hüsran yeter artık bu yokluk daexenbet1.com
adam ilgilenen olur diye emek harcamis paylasmis isine gwlmiyorsa alma kardesim.Kardeş millet kanağluyo sen yatirimli paylaşıyorsun frebet yatirimli olmaz deneme bonusu de tamam bı bitmediniz millet hevesle başlıkta frebet görüyor sonrası hüsran yeter artık bu yokluk da
yancı konuştu aferin sanaadam ilgilenen olur diye emek harcamis paylasmis isine gwlmiyorsa alma kardesim.
Eyvallah paylasimin icin deneriz sansimizi cevirirsek cekeriz
Boş yapma la adam paylaşmış at ağız alcaksan al almıyacaksan ikile bu kadar basit.Kardeş millet kanağluyo sen yatirimli paylaşıyorsun frebet yatirimli olmaz deneme bonusu de tamam bı bitmediniz millet hevesle başlıkta frebet görüyor sonrası hüsran yeter artık bu yokluk da
Çok boş adamsın senin gibi aç çok var bu forumda hayatınız beleşKardeş millet kanağluyo sen yatirimli paylaşıyorsun frebet yatirimli olmaz deneme bonusu de tamam bı bitmediniz millet hevesle başlıkta frebet görüyor sonrası hüsran yeter artık bu yokluk da
Katılıyorum sana kardeşim TRUE.Çok boş adamsın senin gibi aç çok var bu forumda hayatınız beleş
Sen dolusun kardeş madalya takarlar sana aferinÇok boş adamsın senin gibi aç çok var bu forumda hayatınız beleş
işine yarıyorsa al yaramıyorsa lütfen yorum yapma !!Sen dolusun kardeş madalya takarlar sana aferin
Kardeş cins cins gider yapana cevap veriyorum ben paylaşım yapana bı kere yorum yaptım hakaret etmedim adam cevap vermiyor 2 tane sahte kabadayı cins cins afgurur . Anladın bende cevap veriyorum tarafsız ol sen deişine yarıyorsa al yaramıyorsa lütfen yorum yapma !!
Kardes o zaman basligi acarken yatırımlı diye acsinlar kimse de sorun yapmaz bu durumda insanlar para yatirmadan birseyler kazanmaya calisiyor cunku parasi yok parasi olup da burda dolanan da zaten biraksin bu işiYatırımlı bonus için freebet tabirinin kullanılması yanlış evet ama yatırımlı bonus neden sizi bu kadar geriyor arkadaşlar? İnsanlar size değil, herkese hizmet olsun diye açıyor bu başlıkları. İşime gelmez diyorsanız almayın da bu çıkışlarınız çok yersiz.