- 11,826
- 9,266
- 113
Beyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
BOL ŞANS...Beyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Bol şanslar dost bu sefer yüzün gülsün dost 😔🙏Beyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Gülelim beraberBol şanslar dost bu sefer yüzün gülsün dost 😔🙏
Reco gözü kararttimBolsans
Umarım dost güzel seyler olurGülelim beraber
Cok karartma aman dıyımReco gözü kararttim
Giden 500 olur bu hafta zaten girdi ni tarafinizaCok karartma aman dıyım
Bol sansin olsunBeyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Bol sans emrahBeyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Bol şans kardeşimBeyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Dede al 3600luk max win olacakBeyler hovarda ya 500 attım 2 k ile başladım şuan kasa 3.6 k 20 kat çevrim var basarirsak büyük dagitim yapacam ilk iki kupon kasa basılacak şansa gelirse hedef tamamlanır rasgeleeeee
Boş şans aldığımız gibi gelsin
Bolsans