Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fala Baktırmak İsteyen

aktan78ak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,180
241
63
Merhaba arkadaslar.İki yildir neredeyse işyeri,ve çevremden meraklılar kahve falı baktirir.Eskiden pek farkli bakardim.Önceleri şaka maka derken falci olduk." Fal Bakmak" deyimi yarine " Fal Yorumlanak" ifadesi bana daha anlamli gelir.Bir çesit fal yorumcusuyum.Ben birine baktiktan sonra ciddi ciddi ardindan şü soruyu yöneltirim." peki biz biraz önce falinizi 6 hissinizi kullanarak birseyler soyledik.ne derece yaşantiniz ile ikintili?" Buna cevaplari ise o an ve sonrasi icin %90 tıpatip diye cevap verirler.
Bir örnek geçmisten; Bir mesai şef arkadaşima " sen burdan 1 saatlik yada 100 km.mesafede bir yere gideceksin.Kuzey-Bati yonde.Tam bir ay kalacak ve ardindan döneceksin" Bu tam tipik nokta atis idi.2-3 hafta icinde ayni dogrultu ayni mesafeye 1 ay gecici göreve ( bir cesit sürgun cezasi) aldi.ve bir ay sonra döndu.Bu iki yil önce fal okuma da çömezlik dönemimizde..
○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Fal baktirmak isteyenkerin kahve fincanlarinin iç kisimdan akinmiş birkaç fotoğraf yollanasi yeterlidir.Özelden de yazabilirim.
Not: ( ücretsizdir )