Merhaba arkadaslar.İki yildir neredeyse işyeri,ve çevremden meraklılar kahve falı baktirir.Eskiden pek farkli bakardim.Önceleri şaka maka derken falci olduk." Fal Bakmak" deyimi yarine " Fal Yorumlanak" ifadesi bana daha anlamli gelir.Bir çesit fal yorumcusuyum.Ben birine baktiktan sonra ciddi ciddi ardindan şü soruyu yöneltirim." peki biz biraz önce falinizi 6 hissinizi kullanarak birseyler soyledik.ne derece yaşantiniz ile ikintili?" Buna cevaplari ise o an ve sonrasi icin %90 tıpatip diye cevap verirler.
Bir örnek geçmisten; Bir mesai şef arkadaşima " sen burdan 1 saatlik yada 100 km.mesafede bir yere gideceksin.Kuzey-Bati yonde.Tam bir ay kalacak ve ardindan döneceksin" Bu tam tipik nokta atis idi.2-3 hafta icinde ayni dogrultu ayni mesafeye 1 ay gecici göreve ( bir cesit sürgun cezasi) aldi.ve bir ay sonra döndu.Bu iki yil önce fal okuma da çömezlik dönemimizde..
○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Fal baktirmak isteyenkerin kahve fincanlarinin iç kisimdan akinmiş birkaç fotoğraf yollanasi yeterlidir.Özelden de yazabilirim.
Not: ( ücretsizdir )
Bir örnek geçmisten; Bir mesai şef arkadaşima " sen burdan 1 saatlik yada 100 km.mesafede bir yere gideceksin.Kuzey-Bati yonde.Tam bir ay kalacak ve ardindan döneceksin" Bu tam tipik nokta atis idi.2-3 hafta icinde ayni dogrultu ayni mesafeye 1 ay gecici göreve ( bir cesit sürgun cezasi) aldi.ve bir ay sonra döndu.Bu iki yil önce fal okuma da çömezlik dönemimizde..
○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
Fal baktirmak isteyenkerin kahve fincanlarinin iç kisimdan akinmiş birkaç fotoğraf yollanasi yeterlidir.Özelden de yazabilirim.
Not: ( ücretsizdir )