- 1,961
- 913
- 113
Selamun aleyküm arkadaşlar fatura üstüne bişey satıl alıp bozdurma gibi bişey yapiyolar tam ifade edemedim ama anlayan arkadaşlar vardır var mı güvendiğiniz birisi arkadaşlar
Mobil odemeyi demeye calisiyorsun herhalde kardesim. Hic bulasma cok kisinin cani yandiSelamun aleyküm arkadaşlar fatura üstüne bişey satıl alıp bozdurma gibi bişey yapiyolar tam ifade edemedim ama anlayan arkadaşlar vardır var mı güvendiğiniz birisi arkadaşlar
Yok reis siteye mobil ödeme değil şahıslar alıyo 10 20 eksik gönderim yapıyolarMobil odemeyi demeye calisiyorsun herhalde kardesim. Hic bulasma cok kisinin cani yandi
10 20 eksik degil yuzde 50 alirlar kardesim dolandırılirsinYok reis siteye mobil ödeme değil şahıslar alıyo 10 20 eksik gönderim yapıyolar
Valla nakit lazim reis var mı güvendiğin biri falan10 20 eksik degil yuzde 50 alirlar kardesim dolandırılirsin
Numara üzerinden değil npoint alıp başka yerde bozdur kişisel kimseye güvenilmezValla nakit lazim reis var mı güvendiğin biri falan
Nasıl yapcam reis yardimci olurmusunmobil ödeme bozum wmaracı tek yapmanı öneririm başka yerde dolandırılırsın
Nasıl yapcam yardimci olurmusunNumara üzerinden değil npoint alıp başka yerde bozdur kişisel kimseye güvenilmez
Dm yazdım reisNasıl yapcam yardimci olurmusun
sarılabilirmiyiz hocamBetparkta ios mobil ödeme var her ay 500 fatura oduyorum 🤣
Telefoncutum söyle kardeşimSelamun aleyküm arkadaşlar fatura üstüne bişey satıl alıp bozdurma gibi bişey yapiyolar tam ifade edemedim ama anlayan arkadaşlar vardır var mı güvendiğiniz birisi arkadaşlar
Ttnet varsa internet faturasi ustunden 250tl 12 taksitle faizsiz faturana yansıyor 150 tl nakit aliyorsun tanidigim var güvenilir 250 yi sen 12 taksitle internet faturasindan oduyonSelamun aleyküm arkadaşlar fatura üstüne bişey satıl alıp bozdurma gibi bişey yapiyolar tam ifade edemedim ama anlayan arkadaşlar vardır var mı güvendiğiniz birisi arkadaşlar
Ayrica guvenilir bozanda var 100 liraya 55mi ne ödüyorTtnet varsa internet faturasi ustunden 250tl 12 taksitle faizsiz faturana yansıyor 150 tl nakit aliyorsun tanidigim var güvenilir 250 yi sen 12 taksitle internet faturasindan oduyon
Ama bence hic girme derim dost ben kapattirdim surekli her ay 400 500 fatura oduyordum sitelere atip onuda kaldirdilar androiddeAyrica guvenilir bozanda var 100 liraya 55mi ne ödüyor