- 312
- 164
- 43
Kaymak fiilini en doğru karşılayan spor sizce hangisi snowboard mu yoksa buz pateni mi ? Yada başka doğru bir seçenek var ise buyurun
Big bass blizzard daki.kayan balikciKaymak fiilini en doğru karşılayan spor sizce hangisi snowboard mu yoksa buz pateni mi ? Yada başka doğru bir seçenek var ise buyurun
Oda iyi kayıyor kaydığında tam da mevsimi )Big bass blizzard daki.kayan balikci
Türkiyede yaşamak zor değil diyenler bakın kızaBence yoğurdun üzerindeki kaymak ama o isim oluyor fiili sormuştun sen galiba
Bence sürtünme ve temas eden yer daha az olduğu için buz pateni dost ama çıkamıyorum bu Sorudan ne yapıcam bilemedim konu açtım sonunda umarım çözülecek bu sorun hepbirlikteFesat düşündüm ben uyuyayım iyi geceler, snowboard diyorum
😂😂😂 Ekonomi iyi diyenler buyrun burayaaaaTürkiyede yaşamak zor değil diyenler bakın kıza
Kiz olduğunu nerden biliyonTürkiyede yaşamak zor değil diyenler bakın kıza
Gidiş yolundan puan verdim yine de fakrlı bakış açıları lazım bize herzaman, ayrıca katmak sevmem yoğurttaBence yoğurdun üzerindeki kaymak ama o isim oluyor fiili sormuştun sen galiba
Dost sktr et kaymak kışın 17 yaşında vanlı esmer çocuğun gtne tepsiyi koyup takla ata ata arabalarından altından geçip ölmeden kaynasıBence sürtünme ve temas eden yer daha az olduğu için buz pateni dost ama çıkamıyorum bu Sorudan ne yapıcam bilemedim konu açtım sonunda umarım çözülecek bu sorun hepbirlikte
Kuvvetli şüpheler devam ediyor finalse teyit gelmesin mi dost )))Kiz olduğunu nerden biliyon
Merve yapmış abi herkes dürüst değil mi bana öyle demişlerdiKiz olduğunu nerden biliyon
Tum kumarbazlar hedonisttir kardessssHedonistler sizi..
Ben ekonomisiktim😂😂😂 Ekonomi iyi diyenler buyrun burayaaaa
İste tamda burada başladı bizim hikayemizKiz olduğunu nerden biliyon
Sanalda belli olmuyo rumuz foto bunlar boşMerve yapmış abi herkes dürüst değil mi bana öyle demişlerdi