- 86,503
- 65,983
- 113
Reis keyifli maç olacak gibigustavo oynarsa fb rahat yener
son 9 maç 8 galibiyet 1 beraberlikson 5-6 haftadır iki takımıda izliyorum gs çok agır basıyor kenarda erol hoca olmasın fenerbahce daha iyi oynar bu kadar geniş ve iyi kadroyu bu kadar kötü kullanan teknik direktör daha gelmemiştir herhalde fenrbahcenin başına umarım hakem hatalarının ve sakatlıkların olmadıgı hak edenin kazandıgı bir maç olur
Dostum ben oynanan oyundan bahsediyorum bu kadro herhangi bir teknik direktörun elinde olsaydı fener 12-15 puan öndeydison 9 maç 8 galibiyet 1 beraberlik
olabilir dost iyi oynayıp kazanana da 3 puan veriyorlar kötü oynayıp kazanana da. beşiktaş uzay topu oynuyor her maç %70 topla oynamalar 20 30 şutlar falan 10 kişi antalyayı yenemediler 2 gün önce. trabzona 2-1 kaybettiler. takım bir şekilde kazanıyor sonuç olarak önemli olan bu bence.Dostum ben oynanan oyundan bahsediyorum bu kadro herhangi bir teknik direktörun elinde olsaydı fener 12-15 puan öndeydi
Dostum bana göre de büyük takım dediğin genellikle iyi oynarak kazanmali neyse bakalim sezon sonu kim şampiyon olacakolabilir dost iyi oynayıp kazanana da 3 puan veriyorlar kötü oynayıp kazanana da. beşiktaş uzay topu oynuyor her maç %70 topla oynamalar 20 30 şutlar falan 10 kişi antalyayı yenemediler 2 gün önce. trabzona 2-1 kaybettiler. takım bir şekilde kazanıyor sonuç olarak önemli olan bu bence.
Icindeki Fener sevgisini bilioz reis Mod olunca böyle oluo heralde. SAMPIYON FENER.Reis keyifli maç olacak gibi
Reis Galatasaray' lıyım ama her takıma da saygım var ben futbol oynamayı seyretmeyi severim reisIcindeki Fener sevgisini bilioz reis Mod olunca böyle oluo heralde. SAMPIYON FENER.
Dost Sen cok film izlion bu aralar etkisinde kaldin sanirim 😁0-2 Galatasaray alır
yarın 21.00 da hatırlatırım bu sözünü dostDost Sen cok film izlion bu aralar etkisinde kaldin sanirim 😁
Shellac ile iddiaya girdik 0 2 bitmezse 500 tl vercek mıs kabul ettımyarın 21.00 da hatırlatırım bu sözünü dost
Tmm dost yarin 21:00 de burdayız o haldeyarın 21.00 da hatırlatırım bu sözünü dost