Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Analizi/BetAsus

BetAsus Destek

Büro Destek
Büro Destek
Ayrıcalıklı Üye
4,894
317
83

Türkiye Süper liginde lige 2’ de 2 yaparak başlayan Fenerbahçe, 2 gün önce Avrupa Liginde AEK’ e kaybeden Trabzonspor ile evinde karşılaşacak. Trabzonspor Avrupa liginde guruplara kalsa da AEK karşısındaki vasat futbolunun üstüne yorgun olarak bu maça çıkacak. Trabzonspor, 2- 0’ lık AEK mağlubiyetinde savunmadaki basit hatalar, topa sahip olamama, beraberinde top kayıpları ve pas hataları ile AEK’ nın ekmeğine yağ sürse de şans yardımı ile guruplara kalmayı başardı. Yunan temsilcisinin 3. Veya 4. Golü bulması içten bile değildi. Neyse ki temsilcimiz yenilmesine rağmen guruplara kalabildi. Fenerbahçe, Gaziantep ve Başakşehir galibiyeti ile sezonun en iddialı takımı. Orta sahada Emre’ nin önderliğinde, ileri uçta Vedat Muriqi bitiriciliği ile hücumda çok etkili. Trabzonspor’ un yoğun maç trafiğinde ne kadar verimsiz olabileceğini AEK karşısında gördük. Fenerbahçe deplasmanı zordur, iyi hazırlık gerektirir. Trabzonspor bu kötü oyunun üzerine bu karşılaşmaya yorgun ve neredeyse hazırlıksız çıkacak. AEK maçında sakatlanan ve sahadan sedye ile ayrılan Abdülkadir Ömür’ ün bu maçta forma giymesi çok zor. Fenerbahçe sanıldığından daha avantajlı. Handikaplı Fenerbahçe galibiyeti denenebilir.

MS : 1

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Karnımda baya acıktı neyse ki akşama hamsi tava var

H1 1\1 skor 7-0

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
1-1 girildi devreye tabi hakkı 3-1 4-1 Di ama ben maçın 3-1 biticegini düşünüyorum Trabzonun şansı varsa 2 - 1 falan biter

Fenerbahçe resmen eziyor Uğurcan denen lavuk topu oyuna sokmaya korkuyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,147
154,281
113
1-1 girildi devreye tabi hakkı 3-1 4-1 Di ama ben maçın 3-1 biticegini düşünüyorum Trabzonun şansı varsa 2 - 1 falan biter

Fenerbahçe resmen eziyor Uğurcan denen lavuk topu oyuna sokmaya korkuyor
Fener tek kaleye oynuyor penaltısı verilmedi eli açıktı hakkı yendi, Fener atamazsa işi zor Trabzon yanlışlıkla 1tane daha atar gibi:);)

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,053
239
63
Trabzonun acilen orta sahaya adam alması lazım yol geçen hanı gibi gele gidiyor 18in üstüne

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
En kötü 2-1 biter fenerin yenememesi gibi bişey imkansız