Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikir Dostlar

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,431
3,989
113
Arkadaşlar icraligim banka falan kredi, kredi kartı vermiyor, hat üzerine birseyler yapayım dedim operatör limit vermedi, borç alabileceğim biri de yok çevremde. Çocugum rahatsız ve hastaneye götürmem gerekiyor minimum 20 bin lazım. Devlet memuruyum parasal sorun yaşayacak biri değilim normalde ama kredi kartına çok yüklenmistim ve odeyemedim maaş da oraya gitti ve borç tamamen kapanmadan kullandirtmiyor. Lütfen yargılamadan cevaplar verin 1 haftadır kafam patladı. Sizden ricam bana bir yol gösterin. Akıl akıldan üstündür çok çaresizim kardeşlerim ne yapmalıyım?
Ustad oncelikle allah kolaylik versin
Allah yardimcin olsun ama devlet memuru oldugun halde bir yerden biseyler cikmiyosa . Forumdakiler ne dese bos diye dusunuyorum

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
335
63
Ustad oncelikle allah kolaylik versin
Allah yardimcin olsun ama devlet memuru oldugun halde bir yerden biseyler cikmiyosa . Forumdakiler ne dese bos diye dusunuyorum
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun. Bilmiyorum kardeşim belki bir yol bilen vardır hiç yasamadigim kadar sıkıntılı bir dönem geciriyorum.

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Umarım kumar oynayarak bu durumlara gelmemişsindir diyeceğim de konuyu konuştuğumuz site belli, geçmiş olsun ne diyelim.

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,431
3,989
113
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun. Bilmiyorum kardeşim belki bir yol bilen vardır hiç yasamadigim kadar sıkıntılı bir dönem geciriyorum.
Kumardan medet umma reis de bi sekilde cozersin insallah. Es dosttan destek alicaksin baska bence biseye bulasmamalisin

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
335
63
Umarım kumar oynayarak bu durumlara gelmemişsindir diyeceğim de konuyu konuştuğumuz site belli, geçmiş olsun ne diyelim.
Kardeşim kumarın konuyla uzaktan yakından alakası yok. Uzun yıllardır kumar oynarım ama hiçbir zaman maaşımın %5-10 unu gecmemistir oynadığım. Borclarim tamamiyle sağlıkla alakalı.

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
335
63
Kumardan medet umma reis de bi sekilde cozersin insallah. Es dosttan destek alicaksin baska bence biseye bulasmamalisin
Kardeşim kumardan medet ummuyorum bu benim hastalığım 3-5 oynayıp ihtiyacımı gideriyorum. Onun harici bir yola hiç girmedim girmem de.

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Kardeşim kumarın konuyla uzaktan yakından alakası yok. Uzun yıllardır kumar oynarım ama hiçbir zaman maaşımın %5-10 unu gecmemistir oynadığım. Borclarim tamamiyle sağlıkla alakalı.
Tekrardan çok geçmiş olsun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,919
4,419
113
bizim dertler senin yanında az kalır dost şükür etmemiz lazım bende kara kara düşünüyorum dün dallas nasıl orleansı son per üçlük yağmuruna tuttu diye. 750tl gitti ama beterin beteri var. Allah şifa versin cocuguna yapacak bisey yok. Akraba eş dost yardım iste sonra ödersin yok mu hiç gurbetci akraban falan yardımcı olurlar diye düşünüyorum

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
335
63
bizim dertler senin yanında az kalır dost şükür etmemiz lazım bende kara kara düşünüyorum dün dallas nasıl orleansı son per üçlük yağmuruna tuttu diye. 750tl gitti ama beterin beteri var. Allah şifa versin cocuguna yapacak bisey yok. Akraba eş dost yardım iste sonra ödersin yok mu hiç gurbetci akraban falan yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Sağol kardeşim. Yok ne gezer gurbetçiyi bırak zor durumda olunca insana anne babasından bile fayda yok. Babam yardımcı olmuştu biraz bundan önce. Tekrar gittim durumu anlattım. Bi küfür etmediği kaldı. Akrabaları sen düşün. İnsan iyiyken herkes iyi ama düşünce önce alrabalar vuruyor tekmeyi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,919
4,419
113
Sağol kardeşim. Yok ne gezer gurbetçiyi bırak zor durumda olunca insana anne babasından bile fayda yok. Babam yardımcı olmuştu biraz bundan önce. Tekrar gittim durumu anlattım. Bi küfür etmediği kaldı. Akrabaları sen düşün. İnsan iyiyken herkes iyi ama düşünce önce alrabalar vuruyor tekmeyi
bu banka islerinden pek anlamıyorum dediğine göre vermez ama nays diye bisey vardı 5k veriyordu bi denesene dost onu verir belki is bankasinin uygulamasi

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,373
113
aynen öyle reis kötü günde kimse yardımcı olmuyor bende bu genç yaşımda zor durumlar gecirdim parasal yönden aileme anlatmadım isyerinden tanidik vardı onu anlattım oda beni ispitlemis hemen aileme ses kaydimi bile almış yani sen düşün kimseue güven olmaz

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
335
63
aynen öyle reis kötü günde kimse yardımcı olmuyor bende bu genç yaşımda zor durumlar gecirdim parasal yönden aileme anlatmadım isyerinden tanidik vardı onu anlattım oda beni ispitlemis hemen aileme ses kaydimi bile almış yani sen düşün kimseue güven olmaz
İnsan oğlu çiğ süt emmiş kardeşim.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,678
4,401
113
bu devirde zorda olana annesi babası bile sırt çeviriyor durumunu anlayabiliyorum umarım düzeltirsin