Son islemli falan olamaz yakisiksiz olurBetzula ve nesine den kazandik ikisi de eklendi yazıldı ikiside eklemedi
İkiside son işlemli sanırım
@Başkan bir aciklama yaparmisiniz
kul ıd iletir misin dostumBetzula ve nesine den kazandik ikisi de eklendi yazıldı ikiside eklemedi
İkiside son işlemli sanırım
@Başkan bir aciklama yaparmisiniz
Dostum gir canlı desteğe sor ikiside öyle dediSon islemli falan olamaz yakisiksiz olur
no bonussa eklenmezSon islemli falan olamaz yakisiksiz olur
son işlem geçen ay betzulada çekim yaptıktan sonra şans çarkından gelen freespini kullandım sadece 45 kuruş çıkmış sıfırlamışız benim bildiğim o bonus sayılmıyor 1000 yatırım yapınca sistem otomatik ekliyor onuBetzula son işlem bonussa eklememis
Bu arada rüya ve alobet açıklanmadı
İlk onlar sonuclaniyordu onlardan sonra kapanan etkinlikler açıklandı onlar unutuldu sanirim
Betzula id 1139721392kul ıd iletir misin dostum
ve genel olarak tüm etkinlikler sonlanınca
konu altına yazılınca
yanlışlık vs olabilir
genel sorunlar vs var ise tekrar kontrol edilecektir..
20 etkinlik sıfır Beni kırbaçla sukesSon islemli falan olamaz yakisiksiz olur
Ben fenayim su 250.paparayida alim uzayayim20 etkinlik sıfır Beni kırbaçla sukes
betzula iletildiBetzula id 1139721392
Nesine id 1178074947
İkiside eklenmedi canlı destekte öyle dedi
Bende özelden ilettim başkan bende de betzula eklendi yazıyor ama eklenmedikul ıd iletir misin dostum
konu altına yazılınca
yanlışlık vs olabilir
250 seni kesmez reis yanına iki sıfır daha koymak lazımBen fenayim su 250.paparayida alim uzayayim
Betzula id 1422585458 bana da eklenmedi hocam kazanmama rağmenkul ıd iletir misin dostum
konu altına yazılınca
yanlışlık vs olabilir
genel etkinlikler bitinceBende özelden ilettim başkan bende de betzula eklendi yazıyor ama eklenmedi
Dostum kusurabakma nesine yokmuş 117...940 aradakilere bakmadım aradaki üç numara farklıymış ama betzula dogrubetzula iletildi
nesine de kazandığın kısmı ekran atar mısın dostum
göremedim