- 874
- 246
- 43
Bu forumda özgürce düşünme veya düşündüklerini söyleme yasağı var galiba.Neden konuşmak yerine paylaştıklarımı siliyorsunuz sayın admin.
sencede normal birşey değil mi bir alanda baska bir alanın paylaşımını yapmayı engellemek ?Eğer sorun başka formdaki görselleri paylaşmaksa, sadece örnek vermek istedim.Saygılar
Eğer form kurallarına aykırı bir şekilde davrandıysam özür dilerim.Ben sadece haklı olduğum bir konuyu vurgulamak istemiştim.Kötü bir amacım yoktu.Bu formu gerçekten çok seviyor ve uzun süredir takip ediyorum.Sadece paylaştığım konuda empati kurmadıkları ve beni anlamadıkları için üzüldüm. Saygılar....Başka foruma ait görsel paylaştırmıyoruz onun haricinde özgürsünüz.
Bu seni ilgilendiren bir konu değil.Sayın admine gerekli açıklamayı yaptım.Saygılarsencede normal birşey değil mi bir alanda baska bir alanın paylaşımını yapmayı engellemek ?
Sorun yok dostumEğer form kurallarına aykırı bir şekilde davrandıysam özür dilerim.Ben sadece haklı olduğum bir konuyu vurgulamak istemiştim.Kötü bir amacım yoktu.Bu formu gerçekten çok seviyor ve uzun süredir takip ediyorum.Sadece paylaştığım konuda empati kurmadıkları ve beni anlamadıkları için üzüldüm. Saygılar....