- 47,002
- 51,213
- 113
bende hiç sıkıntı yok dostumBirde anlamış gibi kafası çalışmayın insan var diyor bende forum takır takir giriyor Diyo ne kadar çoluk çocuk varsa burada
Konuma gore sıkıntı olabilirBirde anlamış gibi kafası çalışmayın insan var diyor bende forum takır takir giriyor Diyo ne kadar çoluk çocuk varsa burada
Reis yine dellenmiş nerdesin sen ya 2 gözümün cicegi bütun gun forumda seni aradm konularda adamim ya cekilis sana cikacak bugun hissediyo. Reis.Çoğu kişi aynı durumu yaşıyor uzmanmsn sen?
Tamam haklısın birader herkes forumda erişim sorunu yasiyor senin dediğin gibi olsun oldumu .Çoğu kişi aynı durumu yaşıyor uzmanmsn sen?
Dostum gaza getirme şu adamı allah askına ya yerli yersiz atarlı cümleler yazıyorReis yine dellenmiş nerdesin sen ya 2 gözümün cicegi bütun gun forumda seni aradm konularda adamim ya cekilis sana cikacak bugun hissediyo. Reis.
Bende sorun yokArkadaşlar genel bi durum yok sunucuda herhangi bir problem yok muhtemelen giriş yaptığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş ve çerezleri silip tekrar deneyin takılmaması gerekiyor forumun herhangi bi sorun gözükmüyor şuan
Öğlen aynı sorunu yasiyodum bende internetim de sorun var zannettim 2 3 kere telefonu kapattım açtımbaşkan 2 kere sildim cihaz da değiştim net de değiştim
cihazlarda sorun olsa herzaman sorun olur ama ara ara sorun oluyor başkanArkadaşlar genel bi durum yok sunucuda herhangi bir problem yok muhtemelen giriş yaptığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş ve çerezleri silip tekrar deneyin takılmaması gerekiyor forumun herhangi bi sorun gözükmüyor şuan
sorun olduğu kesin , evdeki 2 pcdede aynı . modemi kapattım açtım geçmişi temizledimArkadaşlar genel bi durum yok sunucuda herhangi bir problem yok muhtemelen giriş yaptığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş ve çerezleri silip tekrar deneyin takılmaması gerekiyor forumun herhangi bi sorun gözükmüyor şuan