Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Forum Hakkında

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
@Shellac @Başkan @Daimon reis ler foruma Bi el mi atsak harbiden pert oldu

1 haftadır sorun vardı zaten arada takılıyordu ama bugun harbiden dakika da bir takılıyor daha da cok artmaya başladı domain falan mı değişsek bu konuyu acarken bile 10 dk uğraştım

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Aynen çok ağır işliyor çok kasıyor

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Birde anlamış gibi kafası çalışmayın insan var diyor bende forum takır takir giriyor Diyo ne kadar çoluk çocuk varsa burada

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Çoğu kişi aynı durumu yaşıyor uzmanmsn sen?

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,991
73,036
21,113
Arkadaşlar genel bi durum yok sunucuda herhangi bir problem yok muhtemelen giriş yaptığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş ve çerezleri silip tekrar deneyin takılmaması gerekiyor forumun herhangi bi sorun gözükmüyor şuan

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
başkan 2 kere sildim cihaz da değiştim net de değiştim

Ekli dosyalar

• 47.6 KB Görüntüleme: 29

Arkasokaklar3441

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
657
159
43
Arkadaşlar genel bi durum yok sunucuda herhangi bir problem yok muhtemelen giriş yaptığınız cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Geçmiş ve çerezleri silip tekrar deneyin takılmaması gerekiyor forumun herhangi bi sorun gözükmüyor şuan
Bende sorun yok

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,110
4,221
113
cihazlarda sorun olsa herzaman sorun olur ama ara ara sorun oluyor başkan

kalamar3

B777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,275
378
83
vpn ile giriyorum ben sabahdan beri vpn kapatınca aynı sorun oluyor

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
sorun olduğu kesin , evdeki 2 pcdede aynı . modemi kapattım açtım geçmişi temizledim
şunu bile 3 denemede yazabildim

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Arkadaşlar ne oldu bu foruma cihaz ile alakası yok ip ile alakası yok her yerden denedim girilmiyor kasıyor 4 ayrı cihazdan denedim çerezleri temizleyerek problem var