- 21,002
- 17,307
- 113
@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans
Sponsorları bitmiyor@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670
Gardasima bol şanslar..yeğen vur geç sitelere...şans bizimle olsun@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670
DddSponsorları bitmiyor
1.22 oran ne gardasim..yanlışlıkları aldın...beni daima yatırır bu oran@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670
Korner kaldı 2 hadi bol şans imparator bu sefer basaracaz@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670
Abi napiyorsun iyi geceler1.22 oran ne gardasim..yanlışlıkları aldın...beni daima yatırır bu oran
Sağol azizim belgesele dewam....Sen ne yaparsinAbi napiyorsun iyi geceler
Aynı valla abiSağol azizim belgesele dewam....Sen ne yaparsin
Aslında roll yap demedi, şans parası attı da ben roll yapmak istedimSponsorları bitmiyor
O gelir reisKorner 1 kaldı, nerden oynadık şu 1.22 orana
Korner tamam kaldı üsteO gelir reis
Sorma dayı vala. Korner geldi 1.22 oranlı maça kaldık1.22 oran ne gardasim..yanlışlıkları aldın...beni daima yatırır bu oran
Teniste iyiyim biliyosun hala futbol yapıyonAslında roll yap demedi, şans parası attı da ben roll yapmak istedim
Bol şanslar@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670
Keşke 1 tık korner yüksek alsaydın 1.22 yerineKorner tamam kaldı üste