14 Kas 2019 #1 asdrepli1 Aşkta kaybettim, belki kumarda. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 628 182 43 Bugün kısa sürelik @Scorfield ve @Shellac ın görevini ödünç aldım
14 Kas 2019 #2 asdrepli1 Aşkta kaybettim, belki kumarda. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 628 182 43 Meali de şudur: Aşk derdinin esiri(tutsağı) ve güzellik kadehinin sarhoşu çoktur ama asıl meşhur olan biziz, sana Leyla, bana da Mecnun derler.
Meali de şudur: Aşk derdinin esiri(tutsağı) ve güzellik kadehinin sarhoşu çoktur ama asıl meşhur olan biziz, sana Leyla, bana da Mecnun derler.
14 Kas 2019 #3 Scorfield Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,692 3,921 113 asdrepli1' Alıntı: Meali de şudur: Aşk derdinin esiri(tutsağı) ve güzellik kadehinin sarhoşu çoktur ama asıl meşhur olan biziz, sana Leyla, bana da Mecnun derler. Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık dostum
asdrepli1' Alıntı: Meali de şudur: Aşk derdinin esiri(tutsağı) ve güzellik kadehinin sarhoşu çoktur ama asıl meşhur olan biziz, sana Leyla, bana da Mecnun derler. Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık dostum
14 Kas 2019 #4 asdrepli1 Aşkta kaybettim, belki kumarda. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 628 182 43 Scorfield' Alıntı: Eline sağlık dostum Genişletmek için tıkla ... Varol adminim