- 47,002
- 51,213
- 113
Bu maç 2-0 veya 3-1 Skorla biticek bu 2 skordan birisi gelecek emın konusuyorum değerlendirmek isteyen canlıdan alabilir 2 skoru da ufak mıktarda deneyebilirsiniz
DiyosunArkadaşlar mac 1-0 bitti bile
Sen biliyorsun bu işi Juan UmutBu maç 2-0 veya 3-1 Skorla biticek bu 2 skordan birisi gelecek emın konusuyorum değerlendirmek isteyen canlıdan alabilir 2 skoru da ufak mıktarda deneyebilirsiniz
bu doğru da sende de bi sorun var giden kuponların hep böyleEkli dosyayı görüntüle 35267
Mahalle takımlarına oynamamak lazım
Başkan bu sitelerden gelen mesajlardan bıktık ne yapabiliriz yardımcı olsanSen biliyorsun bu işi Juan Umut
Başkan bu sitelerden gelen mesajlardan bıktık ne yapabiliriz yardımcı olsanbu doğru da sende de bi sorun var giden kuponların hep böyle
Bende bıktım varsa bir çözüm bana da söyleBaşkan bu sitelerden gelen mesajlardan bıktık ne yapabiliriz yardımcı olsan
Valla kendimden korkmaya başladım Maşallah dediğim 30 saniye yaşıyor. Maçlar bitti yeni kupon yapayım diyorum gol geliyor.bu doğru da sende de bi sorun var giden kuponların hep böyle
bir gün de 150 mesaj yani bune abiBende bıktım varsa bir çözüm bana da söyle
Baba gel bi kursun döktürek anasını satayin
Bende bu şans varken ısıttıkları kurşunu kafama dökerler.Baba gel bi kursun döktürek anasını satayin