Bolsans dostBunları analiz ettik degerlendirmek isteyen olursa Bahalım neler olcak
@Shellac
Bunu çıkarmiştık dost
Ekli dosyayı görüntüle 173751
ula sende mi katıldın bu uygulamayaBunları analiz ettik degerlendirmek isteyen olursa Bahalım neler olcak
@Shellac
Bunu çıkarmiştık dost
Kardeş tersine oynayalım dicemde oran kurtarmiyorBunları analiz ettik degerlendirmek isteyen olursa Bahalım neler olcak
@Shellac
Bunu çıkarmiştık dost
Pişman olun kafanı duvara vurun benden demesi tutcak buKardeş tersine oynayalım dicemde oran kurtarmiyor
Dün de birmingham diye ortalığı kaldırdın ayağa 2.0 bitti😁Pişman olun kafanı duvara vurun benden demesi tutcak bu
La yok ben yatırmadım shel tahminlerin nedir dedi bizde bunu analiz ettik@Galatasaray571 bana zar zor 1 maç veren modumuzla kupon he bol şans kankim
Ben 1.5 üstü dedim geldi dostDün de birmingham diye ortalığı kaldırdın ayağa 2.0 bitti😁
umarım tutar kankimLa yok ben yatırmadım shel tahminlerin nedir dedi bizde bunu analiz ettik
Burak bu işleri kanki tekli 1.80 guvendigin oran ver oynayacam yollayacam hemenBen 1.5 üstü dedim geldi dost
Banane kardeşim veriyoz oynamıyon Bundan sonra ücretsiz maç yok dostBurak bu işleri kanki tekli 1.80 guvendigin oran ver oynayacam yollayacam hemen
Arsenal maci sakat bri.bende bunalri cikartmistim ama yatiramadik brentford beraberlik wolwees yener banko yapip 2 ser mac ilave ederek 3.4 kupon deniycektim.westham yener ve o macta 3.5 olur gibim3 geliyornBunları analiz ettik degerlendirmek isteyen olursa Bahalım neler olcak
@Shellac
Bunu çıkarmiştık dost
Arsenal bugün tek basına 4 gol atar reisArsenal maci sakat bri.bende bunalri cikartmistim ama yatiramadik brentford beraberlik wolwees yener banko yapip 2 ser mac ilave ederek 3.4 kupon deniycektim.westham yener ve o macta 3.5 olur gibim3 geliyornEkli dosyayı görüntüle 173757
Her 2 yari gol gecerli degilLan @ceco2486
Watford. wolwes maçı 2.5 üstü tarihin bankosu veya her iki yarıda da gol olur oran 2 nin üstünde oynamassan merhabe deme dayı olmuyo böyle
Arsenalle manunited 3.5 akar dostArsenal bugün tek basına 4 gol atar reis
Yok la o tek takılıcak trk maç ver dedi yaHer 2 yari gol gecerli degil
Atıp geliyorum az bekleYok la o tek takılıcak trk maç ver dedi ya