- 28,035
- 23,268
- 113
Ulan Senin Gibi karı gıbı sıkayet Etmıyoruz Biz Bak Senin Lafına Direk karsılık Verıyorum
Ulan Senin Gibi karı gıbı sıkayet Etmıyoruz Biz Bak Senin Lafına Direk karsılık Verıyorum
kim ne dedi sana gösterir misin ? gözden mi kaçırdık@Başkan Her turlu Lafı Soyluyorlar Sadece siliniyor admaların Biz 2 kelıme Ettıkmı 2 gun ban yıyoruz gslılere Aytrıcaklık mı var forumda Anlıyamadık
Zaha o 2 şuttan birini atsa bizim benfica maçı haritadan silinirdiO değil 15.10 orandan 68tl basmıştım gs yenere iadeli şekilde gitti
Gozden kaçırmak demeyelimde gormezden geliyosunuz diyelimkim ne dedi sana gösterir misin ? gözden mi kaçırdık
Ya o pozisyonda dedim ki buda kaçtıysa neyi atıcaz Ligde olsa pompalarZaha o 2 şuttan birini atsa bizim benfica maçı haritadan silinirdir
Zahayı izledikçe çebiye sövüyorum normal miYa o pozisyonda dedim ki buda kaçtıysa neyi atıcaz Ligde olsa pompalar
Dost noldu lo ben anlamadım şimdi biri kötü bi yorum mu yaptı@Başkan Her turlu Lafı Soyluyorlar Sadece siliniyor admaların Biz 2 kelıme Ettıkmı 2 gun ban yıyoruz gslılere Aytrıcaklık mı var forumda Anlıyamadık
Normal bence kardo Absürd biraz ama😀Zahayı izledikçe çebiye sövüyorum normal mi
Gsye yarıyo o yuzden kızamıyorumAltayı neden oynatmaz cok ılgınc bın kat daha ıyı bundan
Kurallara göre buda yanlış mesela işini öğretmek gibi oLmasin baskanim@cyber5757 2 gün banlısın. Gelince devam etmeyeceğini umuyorum
Gs su maçta tempoyu korusa oyunu kontrol etse rahat farka giderdi yuksek tempo manuya yaradiNormal bence kardo Absürd biraz ama😀
Altay da Balon De gea yı getir 2 sini patates ederGsye yarıyo o yuzden kızamıyorum
çok önde bastılar bide 0-1 ken hala önde basıyorsun cok doğru yaniGs su maçta tempoyu korusa oyunu kontrol etse rahat farka giderdi yuksek tempo manuya yaradi
Bundan ıyı bea fenerlıler yedı adamıAltay da Balon De gea yı getir 2 sini patates eder