- 2,556
- 1,289
- 113
Eyvallah Türkçeyi yaptık şimdi yükleme yapabilcez mi bakalımSitede sol asagi da menü var oradan en altta İngiliz bayrağını Türk bayrağına çevir
Eyvallah Türkçeyi yaptık şimdi yükleme yapabilcez mi bakalımSitede sol asagi da menü var oradan en altta İngiliz bayrağını Türk bayrağına çevir
Banada ödeme yapmadi. Kesin vpnden dolayı sıkıntı yaratıp yapmayacakBurda görüp üye oldum desteğin dediğine bak şaka gibi
Merhaba, birden fazla hesapla KYC gönderip bonus talebinde bulunduğunuz için ne yazık ki hesabınız bu bonus için uygun değil. Multi hesap kullanımına ve promosyonların bu şekilde kötüye kullanılmasına izin verilmiyor.
Kesin kesin. Saçmalık vallaBanada ödeme yapmadi. Kesin vpnden dolayı sıkıntı yaratıp yapmayacak
Vpn siz gridimwww.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
Valla ben oynadım direk verdialamiyorum bilen birisi birsey dese miktar yaziyorum usdt seciliEkli dosyayı görüntüle 640918
Kaç saat bekledin dostumEklendi şükür
Birinizden biri nick değişsin artık @JanValjaNEyvallah Türkçeyi yaptık şimdi yükleme yapabilcez mi bakalım
Reis teklifler kısmı neredeBirinizden biri nick değişsin artık @JanValjaN
Ayarlar a tıklayınva genel yazan yerin üzerine tıkla en altttaBeyler teklifler nerde biri söyler mi lütfen
Bende almıyor yetersiz bakiye diyorilk kupon geldi 15 usd birdaha basicam gelirse gelir