- 17,271
- 8,521
- 113
1 kez 1.30 cevrimi var max cekim 100, yatırımı var jeton kullanın minimum 10 jeton yatırıp cekim yapabiliyoruz papara min. yatırım 100 tl bilginiz olsun
www.gamesliga2.com
www.gamesliga2.com
Teşekkürler paylaşım için dostum1 kez 1.30 cevrimi var max cekim 100, yatırımı var jeton kullanın minimum 10 jeton yatırıp cekim yapabiliyoruz papara min. yatırım 100 tl bilginiz olsun
www.gamesliga2.com
kanka banada aynısını dedi sabah 9 gibi tanımlanacakmısOnay süreci varmış onay alması gerekiyormuş bonus için bakalım ne çıkacak
Diyo ki bana sabah tanimlanacakkanka banada aynısını dedi sabah 9 gibi tanımlanacakmıs
saglam siteAmaclari piyasada rurunmaksa boyle girismi olur amk.papara ile en dusuk 100.en kral siteler bile.50 ye dusurmek.zorunda kaldi papara uatirimini.jetonda göya 1 gunlugune 10 mus.capraz cekimde yok..amac ne o ozamn site yonetimicigim
Oynuyonmi sen yatirim cekim falanona gore kascamsaglam site
2 kere 750 cektim . 1 saate gonderdilerOynuyonmi sen yatirim cekim falanona gore kascam
Eyvallah dostum yuklenince duzgun oynayalim ozman.100 tl yatirimi tekrar dusunuruz2 kere 750 cektim . 1 saate gonderdiler
jeton 10 tl qr 20 tl oluyoEyvallah dostum yuklenince duzgun oynayalim ozman.100 tl yatirimi tekrar dusunuruz
Banka hesabim yok dostum kullanamiyorum ikisinide maalesef sadece paparajeton 10 tl qr 20 tl oluyo
Bana inandirici gelmedi.adres ayni adres sonucta sabah vereceklerde gotleri yemedi vazgecti pustlarÜye olmayın beyler kolpa çıktı bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 53922 Ekli dosyayı görüntüle 53923 Ekli dosyayı görüntüle 53921