- 173
- 563
- 93
3.5 üst ve dundalk k.g geldi bakalım neler oluyor 😂Bol şans dostum da maçlarda zaten gol çıkmıyor
Aik maçına 3.5 biraz risk olmuş zar zor 1 2 gol çıkıyor onu da var iptal ediyor zaten umarım gelir bol şans
3.5 üst ve dundalk k.g geldi bakalım neler oluyor 😂Bol şans dostum da maçlarda zaten gol çıkmıyor
Aik maçına 3.5 biraz risk olmuş zar zor 1 2 gol çıkıyor onu da var iptal ediyor zaten umarım gelir bol şans
Devamke3.5 üst ve dundalk k.g geldi bakalım neler oluyor 😂
Wolfsburg ke sıkıntı ke napcaz keke 😂😂😂Devamke
Sans senden yana olsun reisGELİRSE SÖZÜMÜZ OLAN 3 KİŞİYE 100 ₺ WOLSFBURG' TEK GOLÜNE KUPON TEK MAÇA KALIR BEYLER SERİ TOTEM TUTALIMM SERİİ
2.900 KÜSÜR YOLDA GELİYORR💸🤑💵Ekli dosyayı görüntüle 166283
Eyv dostumSans senden yana olsun reis
Beklemedeyiz mevzilerde bakalım inşallah 😂😂Dakika 81 gelecek gol reis
Ins reis normalde favori ve almanya liginin gol vakitleriBeklemedeyiz mevzilerde bakalım inşallah 😂😂
Favori ama 5de 0 çektiler kanka o sıkıntı ev atamaz diye korkuyorum dep atamıyor yahuIns reis normalde favori ve almanya liginin gol vakitleri
Son dakka yapıştır gelsin olm wolfWOLSFBURG' TEK GOLÜNE KUPON TEK MAÇA KALIR BEYLER SERİ TOTEM TUTALIMM SERİİ
2.900 KÜSÜR YOLDA GELİYORR💸🤑💵Ekli dosyayı görüntüle 166283
Reis 90 na kadar gelmezse penaltiyla atarizFavori ama 5de 0 çektiler kanka o sıkıntı ev atamaz diye korkuyorum dep atamıyor yahu