- 10,400
- 4,769
- 113
Golllll tebrikler reis
Adamın dibisin sen dibiii 😂💵🤑Gollll gollll dedik mi dedik 90 da atar diye 😂😂😂
Bu kupon akar kardeşim kupon sırıtıyor zaten beni al diye 😂Alllahımmm wolf attı wolfff attıııı atııııı kaldı son maça 2.5 üst kankalaaaar
Wonn oldu TebriklerAlllahımmm wolf attı wolfff attıııı atııııı kaldı son maça 2.5 üst kankalaaaar
Daha bitmedi son maç kanka sooon.Golllll tebrikler reis
Eyvallah dostum son maç kaldı inş oda gelir hep idda mı kazanacakTebrikler dostum
TebriklerWOLSFBURG' TEK GOLÜNE KUPON TEK MAÇA KALIR BEYLER SERİ TOTEM TUTALIMM SERİİ
2.900 KÜSÜR YOLDA GELİYORR💸🤑💵Ekli dosyayı görüntüle 166283
DevamWOLSFBURG' TEK GOLÜNE KUPON TEK MAÇA KALIR BEYLER SERİ TOTEM TUTALIMM SERİİ
2.900 KÜSÜR YOLDA GELİYORR💸🤑💵Ekli dosyayı görüntüle 166283
Saat 8 de forum da ol forumdakiler allem eder kullem eder attırırız won Yaparız kuponunu 😂Son maçın son 1 golünden yatmak tam benlik olay kardolar hiç kurmayayım kendimi 🙃
Reis o mac da gelir 90 da gol attiriyoz onumu getiremeyecegizDaha bitmedi son maç kanka sooon.
İnşallah gelirEyvallah dostum son maç kaldı inş oda gelir hep idda mı kazanacak
İnşallah dostum sözümden biri sensin 😘💯₺Reis o mac da gelir 90 da gol attiriyoz onumu getiremeyecegiz
Güzel yakalamassin cidden tebriklerSon maçın son 1 golünden yatmak tam benlik olay kardolar hiç kurmayayım kendimi 🙃
Bir diğer sözümde sensin dostum 💯💵₺Gollll gollll dedik mi dedik 90 da atar diye 😂😂😂
Başka sözün var mi ?Bir diğer sözümde sensin dostum 💯💵₺
Eyw kupon otursun gerisi kolay oturturuz biz bunu 😍Bir diğer sözümde sensin dostum 💯💵₺