Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gelen Mesajın İlginçliği 😅

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,351
668
113
Arkadaşlar genelde konu komşu birbirine derdi kızına damat yada oğluna gelin ararken. Şöyle bi kız şöyle terbiyeli , iyi bi oğlan işinde gücünde diye. Artık mesajla anlatıyorlar ve arıyorlar. Gerçi bunu yazan g..vattır da. Nasıl bir dolandırıcılık yöntemidir bu ya. Böyle bi mesaj alan oldumu hiç daha önce. Acayip şaşırdım 😅😅😁😁

Ekli dosyalar

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
aynı mesaj geçen sene konusu vardı yeni olan bir şey değil yeni nesil dolandırıcılık girişimleri işte

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
856
400
63
Arkadaşlar genelde konu komşu birbirine derdi kızına damat yada oğluna gelin ararken. Şöyle bi kız şöyle terbiyeli , iyi bi oğlan işinde gücünde diye. Artık mesajla anlatıyorlar ve arıyorlar. Gerçi bunu yazan g..vattır da. Nasıl bir dolandırıcılık yöntemidir bu ya. Böyle bi mesaj alan oldumu hiç daha önce. Acayip şaşırdım 😅😅😁😁
betinenin bir tane çocuğa buraya baksana o*ospu çocuğu 1500 TL cevrimsiz bonusun var diye mesaj attığını görmüştüm.

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,351
668
113
çok enteresan geldi bana ya..nelerle uğraşıyor insanlar

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
567
113
😅aynısı banada gelmiş

lionel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
234
63
Vay be

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,760
113
Kaldı mı böyle koca yürekli abiler be, benim numaramı at kral ona bi sakin ve kibar davranayım