- 600
- 870
- 93
Gitmek mi zor kalmak mi her ikiside zor bazen gitmek bazen kalmak fakat vakit Tamam Abbas umudun terk ettiği bu çorak Mordor topraklarını terk etme vakti hakkınızı helal edin. Atanamayan Mendel olmak her yiğidin harcı degil benim jenerasyon işsizlikle psikolojik sıkıntılarla parasızlikla mücadele etmekten bıktı el etek öpmeden dayin amcan enişten yoksa bi yere gelinmeyecegini şerefli onurlu şekilde işini yapmayacağını biliyor ama umutla bekliyor ki bekledik yok olmuyor en son başvuru yaptığım sınavı geçtiğim ve mülakatta ronaldinho gibi döktürüp sonucun da belediye meclisinin kızına verilen kadroyu görünce herşey bitti ben oraya gidip yol paramı çıkarmak için Ailemden para almamak adına garsonluk danışmanlık yapip giderken çoktan her zamanki gibi senaryo baştan yazılmış bu sadece en sonuncusuydu bunun gibi dört sözlüden kaldım neden demeye gerek yok öğrenim hayatımızda bitmedi ve sonrasında binlerce sınavı engelli koşusunu atlamaya çalışan bir at gibi koştuk yorulduk artık kim terk etmek isterki vatanını doğdugu büyüdüğü yeri arkadaşları ailesini sadece onurlu şerefli şekilde işimizi yapmak istedik bu bile fazla görüldü , çevrede dönen haksızlıkların haddi hesabı yok tabi sessiz suskun bir yığın var bunun hesabi elbet sorulacak sonra
hakkınızı helal edin dostlar
hakkınızı helal edin dostlar