- 11,251
- 10,862
- 113
Bol sans bana mac sorsan canlidan bunu onerirdim bende goz ucuyla baktim maclara umarim gelir
Gelcek umarim reis bende inandım bu maça bakalim ne olacakBol sans bana mac sorsan canlidan bunu onerirdim bende goz ucuyla baktim maclara umarim gelir
Umarim kardes bol sansGelcek umarim reis bende inandım bu maça bakalim ne olacak
Gelir ya senden gördüm bende 1.5 üst girdim )Az totemdeyim takipten çıktım maçı devrede gelirim bakip gorucez ne olacak
Ilk yarimi?Gelir ya senden gördüm bende 1.5 üst girdim )
1 üstü girdim kusurati şansa bakalımBana gol olmiycak gibi geliyor sut cektikleri yok top ortada dolaniyo
Bol sans seninki bayagi zor marim olur ama dedigim gibi kontrollu oynuyor.ar ben sadece 1 tane sut gordum dk 25de takibe basladim1 üstü girdim kusurati şansa bakalım
Gordugum dogruymus dk 35 ve 2 takim toplamda 1 sut cekmis sadece oda autBol sans seninki bayagi zor marim olur ama dedigim gibi kontrollu oynuyor.ar ben sadece 1 tane sut gordum dk 25de takibe basladim
Aldigimiza geri verdik normalde atan takim dep mac çok kötüBol sans seninki bayagi zor marim olur ama dedigim gibi kontrollu oynuyor.ar ben sadece 1 tane sut gordum dk 25de takibe basladim
Sansina kus kardes 45 dkda sadece 3 sut cektiler 3 ude isabetsiz sadece faul ve tac oldu macta baska bisey yokAldigimiza geri verdik normalde atan takim dep mac çok kötü